Primera Division (La Liga)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 06 kwie 2005, 17:22

zawdi pisze:... podobno z betisem zagral nadzwyczaj dobrze, ale jakos tego nie widzialem, dla mnie slabo jak zwykle. moze ogladalem inny mecz? ...
Raczej się nie mylisz Zawdi - to musiał być ten sam mecz :wink: Też mnie trochę zastanawiają opinie, że niby Giuly grał w tym meczy dobrze. Pierwsze 10 minut sporo szarpał i nie wiele z tego wynikało a później już tylko gorzej a nawet jak nie gorzej to napewno nie lepiej.
bobi77 pisze:... Jezeli trzeba bedzie dac 80 mln to BARCA raczej odpada, bo watpie by chcieli wylozyc tyle kasy na zawodnika skoro w BARCY na tej pozycji gra Giuly ktory takze jest bardzo dobry...
Kwota 80 mln to oczywiście nieporozumienie i nikt tyle nie da. Można Joaquina wyciągnąć z Betisu z dużo niższą kwotę. Tak czy inaczej wiele osób widziałoby Joaquina w Barcy i Ludo spokojnie spocząłby na ławie. Giuly już od dawna nie gra tak jak chociażby na początku sezonu bo o takiej grze jak w Monaco nie wspominam (tam miał troche inną rolę więc mogę to przeboleć). Czasem wydaje mi się, że gra w pierwszym składzie na siłę bo nie ma w kadrze alternatywy po prostu.
qczak pisze:... a po co dla Barcy Joaquin nawet za "promocyjne" 30mln, mamy Ludo, ktory gra bardzo dobrze, na lawe mozna za darmo sciagnac Ezquerro i proble z glowy ...
Czasy kiedy Ludo grał bardzo dobrze to jakaś zamierzchła przeszłość. Niby wraca do formy ale jeszcze nic nie pokazał a od zawodnika tej klasy (za takiego wielu go uważa) wymaga się duuuużo więcej. Mimo wszystko ten wariant z Ezquerro jest bardzo prawdopodobny a już napewno bardziej niż ściągnięcie Joaquina. Wypada liczyć na to, że w przyszłym sezonie (w tym już na to nie licze) Ludo sprosta oczekiwaniom a jego słabe występy wytłumaczy się problemami zdrowotnymi które napewno swój wpływ mają.

Wróć do „Hiszpania”