Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygraćfieldy pisze:a ja zagrałem na Arsenal we środę i dziś i wygrałem
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 paź 2010, 22:30
Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygraćfieldy pisze:a ja zagrałem na Arsenal we środę i dziś i wygrałem
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 paź 2010, 22:33
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Justyna1985 » 30 paź 2010, 22:39
Justyna1985
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 paź 2010, 22:46
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: baziu » 30 paź 2010, 22:49
baziu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 paź 2010, 22:58
Więc do tej nieprzewidywalności dodaj jeszcze, że to przedostatnia kolejka Tippeligaen, Rosenborg ma pewnego mistrza a Kongsvinger walczy jeszcze o utrzymanie w pierwszej lidze. Nie muszę chyba nic dodawać?baziu pisze:Kongsvinger - Rosenborg 2 1,50
Co tu dużo mówić, jedyne cop mnie martwi to fakt iż Rosenborg jest nieprzeidywalny
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 paź 2010, 23:07
akurat to bylo do przewidzenia... gra 2 na ten zespol to zawsze wielkie ryzyko.. ale do reszty sie zgadzam... ja pierdziele zaluje tylko zmarnowanych fajnych kursow na Wolfburg i Auxerre mialem taki dubel puscic ale mowie ze pewniejsze bedzie jak rozdziele i dam cos jeszcze do podwyzszenia w granicach 1,4-1.5... Werder ['] Skra [']Salas11 pisze:ManCity przegrywa z Wolves
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 30 paź 2010, 23:18
No i ManCity ma dwa pod rząd mecze w plecy, a miało być tak pięknieczeher pisze:akurat to bylo do przewidzenia... gra 2 na ten zespol to zawsze wielkie ryzyko.. ale do reszty sie zgadzam... ja pierdziele zaluje tylko zmarnowanych fajnych kursow na Wolfburg i Auxerre 0 mialem taki dubel puscic ale mowie ze pewniejsze bedzie jak rozdziele i dam cos jeszcze do podwyzszenia w granicach 1,4-1.5... Werder ['] Skra [']Salas11 pisze:ManCity przegrywa z Wolves
Salas11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 paź 2010, 23:32
pisałem w środę, ze warto grać na Arsenal (jest kilka stron wcześniej) i chyba ty napisałeś, ze daje lewe typy, po czym usunąłeś postaMorrow pisze:Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygrać
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 31 paź 2010, 0:16
Nie mylisz.fieldy pisze:pisałem w środę, ze warto grać na Arsenal (jest kilka stron wcześniej) i chyba ty napisałeś, ze daje lewe typy, po czym usunąłeś postaMorrow pisze:Po tej wygranej z Newcastle to wiesz...w przyszłości nie krępuj się i dawaj znać, że mają zamiar wygraćmylę się ?
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 0:40
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2010, 0:46
Daj spokoj... To jest k... chore. Obstawilem mecze okolo godziny 18 ucieszony,ze ominely mnie farocle typu City. Lyon wszedl,Ajax tez to sobie mysle,ze kasa laduje juz praktycznie na moim koncie,bo Juve bez Krasicia w systemie 4-4-2 Del Neriego opartym na skrzydlowych nie ma prawa nawet tego zremisowac ! Co sie stalo potem wszyscy wiemy,a jak sie dowiedzialem,ze dodatkowo nie gral Chiellini to szlag mnie trafil podwojniePanowie, ten sezon jest bardziej poyebany niż chińska algebra.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 0:57
Moja skromna rada: nie obstawiaj Serie A i Bundesligi chyba że faworyt jest aż nadto widoczny a skazani na pożarcie grają bez jednej nogi (koniecznie tej mocniejszej) Inter i Juve są nieprzewidywalni. Tak samo jak mogą i są w stanie wygrać z każdym, tak samo mogą głupio pogubić punkty. Do tego trzy czołowe ekipy Serie A mają nowych trenerów, a to w pierwszym sezonie musi w jakimś stopniu odbić się na regularności. O Bundeslidze pisałem wyżej.Dr.Football1 pisze:Co sie stalo potem wszyscy wiemy,a jak sie dowiedzialem,ze dodatkowo nie gral Chiellini to szlag mnie trafil podwojnie
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 31 paź 2010, 1:13
Bundesligi nie ruszam,a Serie A to wespol z Eredivisie i PD moja ulubiona liga do obstawiania. Juve jak Juve,ale Inter nie zawodzi mnie prawie nigdy,a przynajmniej ja sobie wtopy z Nerazzuri w roli glownej nie przypominamMoja skromna rada: nie obstawiaj Serie A i Bundesligi chyba że faworyt jest aż nadto widoczny a skazani na pożarcie grają bez jednej nogi (koniecznie tej mocniejszej) Inter i Juve są nieprzewidywalni.
Z tego co wiem wszyscy zdrowiJak tam Atleti przed meczem z Almerią? Wszyscy zdrowi?
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 31 paź 2010, 1:26
Bo nie obstawiałeś ich jak tracili punktyDr.Football1 pisze:Juve jak Juve,ale Inter nie zawodzi mnie prawie nigdy,a przynajmniej ja sobie wtopy z Nerazzuri w roli glownej nie przypominam![]()
Salas11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio