Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 06 lis 2004, 0:50
MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 18:47
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 14 sty 2005, 19:17
RVN10 pisze:Ostatnio Addu gra w usa u20 i strzela tam gole, ale wszystkie chyba z karnych tylko
MLSoccer

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 14 sty 2005, 20:35
Wymiata młodzianMLSoccer pisze:Freddy Adu gra juz w reprezentacji USA do lat 20 od listopada 2003 kiedy jako 14 latek wystapil z rep.USA U-20 na MS w tej kategorii wiekowej.
W ostatnich kilku miesiacach Adu gral chyba we wszystkich meczach kadry do lat 20 i strzelil kilka bramek wiekszosc z karnych.Jest on stalym wykonawca rzutow karnych w reprezentacji i robi to naprawde dobrze.Inna sprawa jest ze czesc z tych karnych sam 'wypracowuje' kiedy po dryblingach zostaje faulowany w polu karnym.
Rep. USA do lat 20 gra dzisiaj mecz eliminacyjny do MS U-20 z Panama i Freddy Adu wystapi w skladzie.Moze znowu cos ustrzeli?
RVN10 pisze:Ostatnio Addu gra w usa u20 i strzela tam gole, ale wszystkie chyba z karnych tylko
jaget
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 14 sty 2005, 21:47
RVN10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MLSoccer » 07 kwie 2005, 18:50

MLSoccer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 19:08
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:12
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 20:36
ja tam nie wiem moze i mna 15lat nie zastanawilem sie nadtym ale moze i mas zracje roroRoRo pisze:Ja dodam od siebie ze moj trener mowil ze ejst pewnien ze Adu jest suzo starszy tylko pewnie w tym buszu zgubili jego karte urodzin i nie iedza ile on ma lat ....
Chlopaki z afryki sa zawsze bardzo dobrze zdbudowani i Adu moze pograc troche cialem ...
Ja osobiscie mam troszke watpliwosci czy on ma 15 lat i wiem ze zaarz wszyscy powiedza ze jestem zadrosny, ale mam juz takie zdanie ....
Co wy ot ym sadzicie ??
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 07 kwie 2005, 20:41
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:41
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 07 kwie 2005, 20:42
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 20:43
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 kwie 2005, 20:44
No i mozliwe, ja tam juz nie wnikamCorinthians pisze:Mnie tam jakoś się nie chce w to wierzyć. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ani mu się nie przyglądałem. Adu jest miom rówieśnikiem i wierz mi widziałem większych wielkoludów-piętnastolatków.
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 07 kwie 2005, 20:46
nie wiem dokladnie ale 180 cm to chyba na bank maRoRo pisze:No i mozliwe, ja tam juz nie wnikamCorinthians pisze:Mnie tam jakoś się nie chce w to wierzyć. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ani mu się nie przyglądałem. Adu jest miom rówieśnikiem i wierz mi widziałem większych wielkoludów-piętnastolatków.:D:D Moze ma 15 lat, ale w pilke to on grac potrafi
:D:D Widzialem go tylko kila razy, ale fajnie pyka chlopak
:D:D
Jak juz bede gral w Interze Mediolan to kiedys zagram przecikwko niemu i bede jego rowiesnikiem:D A ile on ma wzrostu ??
mathiasek12
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio