#1 Pogoń Szczecin - Nieciecza 1 1,6 (pogon mocna u siebie, nieciecza słaba na wyjazdach)
#2 Eintracht - Wolfsburg X2 1,48 (Wilki wracają do gry, a u gospodarzy gre robi tylko Gekas wystarczy go lepiej przykryć i zespół z Frankfurtu powinien nie być groźny, po za tym Wolfsburg musi przestać tracić punkty, bo stratę do lidera mają już wystarczającą - 12 pkt) ewentualnie można over 2,5 zamiast x2, sam zresztą myślę co bardziej warto zagrać
#3 Legia - Jagiellonia 1X 1,3 (chyba najbardziej pewny typ, legia wraca do gry, a u siebie od zawsze słynie, że jest mocna, jaga też jest mocna ale na swoim terenie na wyjazdach się gubi, a z legią na łazienkowskiej nei wygrała nigdy, lech nie dał tutaj rady, jaga sądzę, że też nie da)
#4 Ruch - Lech X2 1,36 (Lech wyszedł już z kryzysu i będzie walczył o punkty bo czołówka za mocno odjechała - strata do lidera aż 14 punktów), jest nowy trener, każdy będzie chciał się pokazać z jak najlepszej strony, można w sumie i czystą 2 spróbować, aha ruch od 3 meczy gola nawet nie strzelił!)
#4 Ajax - Den Haag (+1) 1 1,4 (Po wtopie sprzed tygodnia Ajax będzie zdeterminowany by zagrać jak najlepsze zawody, typ w sumie również jeden z pewniejszych na weekend)
#5 Real - Atletico 1 1,3 (derby Madrytu dlatego nie przekonuje mnie jakoś to, że Real wygra wysoko, owszem sądzę, że wygra, ale czy handi to nie wiem, choć w sumie nie zdziwię się specjalnie jak handi wejdzie kurs ok 1,77)
#6 Arsenal - Newcastle 1 1,28 (fieldy pisał już, że na ten mecz są spodziewane powroty dlatego też sądzę, że Kanonierzy nie powinni mieć problemów ze zwycięstwem handi również można spróbować kurs 1,75)
#7 M'Gladbach - Bayern 2 1,58 (Bayern wraca do formy na ostatnei 6 meczy 5 zwyciestw i 1 remis, M'Gladbach natomiast grzeje ostatnie miejsce w lidze tracąc w ostatniech trzech meczach ligowych 10 goli, niby Bayernowi nie lezy granie w M'Gladbach - ostatnie 2 mecze to 2 remisy - ale każda seria się kiedyś kończy i wydaje mi się, że właśnie w sobotę bayern wygra i będzie gonił czołówkę - strata do lidera 10 punktów. Bayern miał i wciąż ma ambicję wygrać Bundesligę - przed rozpoczęciem bundesligi był głownym faworytem - także czas najwyższy na pogoń za Borussią Dortmund.
Po za tym interesują mnie jeszcze takie 3 typy na strzelców goli:
#8 C.Ronaldo strzeli 1,6
#9 Messi streli 1,6
#10 Eto'o strzeli 1,85
Jakieś porady?