Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 10 lis 2010, 11:08
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 10 lis 2010, 16:07
moja_stopa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 10 lis 2010, 18:16
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kubaokocim » 10 lis 2010, 18:27
Nie mam nic do Liverpoolu, powiem więcej zapisał historię wciągu ostatnich lat, zwłaszcza w europejskich pucharach. Ale czy ma szanse w tym roku na FF? Szczerze wątpię. Po pierwsze niestabilna forma całego zespołu. Potrafią wygrać z mocnym, przegrać ze słabym. Po drugie słaba postawa na wyjazdach. Po trzecie brak wartościowych zawodników i krótka ławka rezerwowych. Gerrard wydaję mi się wypalony, Torres dopiero z Chelsea pokazał na co go stać. Ale oczywiście proszę nie odbierać tego jako krytykę tego zespołu. Wypowiadam się tylko o szansach w tym sezonie. Będę mile zaskoczony jeżeli od tego momentu zaczną grać to co potrafiąmoja_stopa pisze:chodziło mi o to, że big four jest w zasięgu tego zespołu bez problemu
kubaokocim
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 lis 2010, 20:56
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 13 lis 2010, 22:32
LiverpoolForever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 13 lis 2010, 22:44
Etus2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LiverpoolForever » 14 lis 2010, 0:32
LiverpoolForever
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lis 2010, 1:24
Ktoś w Liverpoolu naprawdę chciał walczyć z taką kadrą o TOP4.? Ja tam widzę spore braki względem Chelsea, MU, Arsenalu, City czy Tottenhamu.LiverpoolForever pisze:Bez przesady,mamy dopiero połowę listopada i sezon względnie jest jeszcze do uratowania (top4)
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 14 lis 2010, 1:32
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 14 lis 2010, 6:32
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2010, 9:36
ale w Premier League się nie sprawdził. Sam przyznał chyba, ze nie zdążył się odwrócić i już piłki nie miałIl Padrino pisze:Alberto w Juventusie prezentuje sie bardzo dobrze
ich skład na kolana nie powala, ale liga się wyrównała i każdy może przegrać z każdym, czołówka traci więcej punków niż w latach ubiegłych i jak ktoś uporządkuje the Reds to są w stanie powalczyć o top4, mają tylko 6 pkt straty przecież na 25 kolejek do końca.Jarzinho pisze:Ktoś w Liverpoolu naprawdę chciał walczyć z taką kadrą o TOP4.?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 14 lis 2010, 11:27
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Il Padrino » 14 lis 2010, 12:27
Chyba czy przyznal? Jak dodac do tego, ze Ronaldinho w podobny sposob (tylko ten na pewno) wypowiedzial sie o Serie A wzgledem La Ligi, to co mozna wysnuc?fieldy pisze:ale w Premier League się nie sprawdził. Sam przyznał chyba, ze nie zdążył się odwrócić i już piłki nie miałIl Padrino pisze:Alberto w Juventusie prezentuje sie bardzo dobrze![]()
Il Padrino
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lis 2010, 12:51
jakbym pamiętał czy to na pewno on powiedział (a ktoś tak mowił i wydaje mi się, ze on, choć pewności nie mam) to bym nie pisał, że chyba. Nie chce mi się szukać teraz, wybacz.Il Padrino pisze:Chyba czy przyznal?
fieldy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio