Najbardziej Przereklamowani Pilkarze Swiata - Strona 16

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 10:02

Nie wiem czy to wazne ale mi Beckham kojazy sie tlyko z reklamami, superwolniakami i przestzelonym karnym w ME :D:D:D:D

Henry kojazy mi sie z seryjnym dobywaniem bramek i wspaniala technika:P:P:P

Wg mnie to Beckham jest medialnym zawodnkiem, ale juz nie ma serca do gry w pilke, Henry przeiwniw ...

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 11:34

NowakKamil zostałeś uznany przez forumowiczów jako winny bluźnierstwu przeciwko Thierry Henry i głoszeniu fałszywych pogłosek jakoby Beckham był piłakarzem wielkim i nie przereklamowanym :lol:

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 12:04

nierozumiem tego co wy tu piszecie:
np. Del Piero i Ronaldo przereklamowani ???
Oni nie są przereklamowani tylko jak juz to wypaleni - przecież obydwaj byli kiedyś wielcy.

popatrzecie na Ronaldo - król strzelców MS, i wspaniała kariera, aż do momenty przyjścia do Realu.

najbardziej przereklamowani to: anelka, Bekcham, Samuel, RAUL,

Awatar użytkownika
NowakKamil
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NowakKamil » 08 kwie 2005, 12:09

tak to powiedz mi w jakiej reklamie wystapił Walter Samuel ... no ... ?
A pozatym Raul tylko wystepuje w reklamach PEPSI.
Jak dal mnie ten piłkarz jest bardzo dobry ale musi poczekac do nastepnego sezonu z odnową formy...

A Anelka grał słabo gra słabo i będzie grał dobrze :wink:
a co do reklam z nim to sie nie zgadzam gdzieś w angielskiej prasie wyczytałem że on wystąpił w 15 reklamach...
Są to reklamy: Pepsi,PAsty do żębów , koszulek M.C i innych gadzetów i takie tam ...

A co do tej brytyjskiej prasy to wedłuch nich ajbardziej przereklamowanym piłkarzem jest DIDIER DROGBA...

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 13:23

wg mnie przererklamowany to nie taki który występuje w wielu reklamach, tylko taki którego uważało się za wielkiego piłkarza, a okazał się po prostu średniakiem zbijającym dużo kasiory.

FORZA INTER !!!

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 13:27

orzeu pisze:nierozumiem tego co wy tu piszecie:
Oni nie są przereklamowani tylko jak juz to wypaleni - przecież obydwaj byli kiedyś wielcy.

popatrzecie na Ronaldo - król strzelców MS, i wspaniała kariera, aż do momenty przyjścia do Realu.

Blagam Cie stary .... nie dobijaj mnie :D:D:D:

Raul przereklamowany ?? on oddalby zycie zaklub .. stara sie ze mu zyly wychodza .. jest skromny ale i dorosl do roli kapitana ....

Raul byl swietnym napastnikiem, ale teraz ju sie starzeje ..... nie piosz wuec ze jest przereklamoany ... to geniusz !!!!!!!

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 16:28

nie chodzi mi tu o przywiązanie do klubu.

chodzi mi o to że wszyscy się nim zachwycają, a wg mnie on wcale taki dobry nie jest i nie dorasta takiemu np. owenowi, lub morientesowi do pięt

Awatar użytkownika
metol
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 3
Kibicuję: Everton
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 08 kwie 2005, 16:35

Ale on może już nie gra tego co kiedyś, ale on nie jest takim jakimś chojrakiem. W pzrzeciwieństwie do boskiego Dejwida nie spotkasz go na każdej reklamie, on nie wydurnia się tak jak Beckhs, nie pisze się o nim w "BravoGirl" itp. To jest zwykły, spokojny chłopak i to jestg jeden z niewielu piłkarzy Realu których "nie nienawidze" :wink:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 08 kwie 2005, 16:37

RoRo pisze: Raul przereklamowany ?? on oddalby zycie zaklub .. stara sie ze mu zyly wychodza .. jest skromny ale i dorosl do roli kapitana ....

No chyba jednak klub nie odda za niego życia...Podobno Raul zmienia otoczenie na wakacjach.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 16:43

Uchi_UfFy pisze:
RoRo pisze: Raul przereklamowany ?? on oddalby zycie zaklub .. stara sie ze mu zyly wychodza .. jest skromny ale i dorosl do roli kapitana ....

No chyba jednak klub nie odda za niego życia...Podobno Raul zmienia otoczenie na wakacjach.
Heh, klub nie odda za niego zycia, pisalem ze on odda zycie za klub :D:D:D:D:D

Kiedys byl bardzo dobey i wogole, ale teraz juz nie gra tego co wtedy ... powinien opuscic klub ...

Musi znow byc gwiazda jezeli che sie odbudowac ...

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 08 kwie 2005, 18:37

Nie jest i nie był wspaniały, ale był dobrym napastnikiem z b.dobrym wykańczaniem akcji - i @roro jesli znowu ma być dobrym piłkarzem to na pewno nie życzę mu ażeby stał się gwiazdorem/gwiazdą, bo wtedy to już będzie drugi Ronaldo (0 ambicji)

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 19:39

nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 kwie 2005, 19:42

mathiasek12 pisze:

nie rozwalaj mnie podaj mi chociaz 1 reklame w jakiej wystapil smauel on przerejkamowany?
mathiasek tu nie chodzi o to czy zagrał w reklamie. Samuela wykreowały na wielką gwiazdę gdy przechodził do Realu, a nie pokazał nic co mogłoby się podobać. We Włoszech grał dobrze, ale w Hiszpani "Marca" i "AS" przesadziły z jego umiejętnościami...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 08 kwie 2005, 19:43

mathiasek12 pisze:

orzeu ... Samuel nie jest przereklamowany tylko nie zaaklimatyzowal sie w Hiszpanii ... Beckham gra fatalnie, ale wszyscy mowi ze jest boski ::D:D: (juz nie :D ) On jednak tak nadal mysli i to znaczy ze jest slaby i przereklamowany ...

Samuel jest wporzo ...

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 08 kwie 2005, 19:50

RoRo pisze:
mathiasek12 pisze:

orzeu ... Samuel nie jest przereklamowany tylko nie zaaklimatyzowal sie w Hiszpanii ... Beckham gra fatalnie, ale wszyscy mowi ze jest boski ::D:D: (juz nie :D ) On jednak tak nadal mysli i to znaczy ze jest slaby i przereklamowany ...

Samuel jest wporzo ...
moze i jest wporzo ale gra ponizej oczekiwan ale moze sie odrodzi jeszcze

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”