Zreszta Boriello strzela tyleeee bramke w lidze, ze z pewnoscia zasluzyl na miano gwiazdy Romy.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 lis 2010, 0:08
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lis 2010, 11:15
Oczywiście, że chodzi mi o kogoś takiego komu kariera schyla się ku końcowi. Taki piłkarz jest gotowy siedzieć na ławce, a ze swoim doświadczeniem może pomóc w trudnych sytuacjach. Nie ma sensu kupować kogoś młodego(Paloschi, czy ten argentyńczyk Funi, choć o nim czytałem, że duży talent, a przy Zlatanie nie byłoby dużej presji na nim), żeby siedział na ławce. Wczoraj myślałem o Santa Cruzie. Jest na wylocie, doświadczenie ma, bramki strzelać umię, myślę, że bardzo by nie psioczył będąc pierwszym zmiennikiem i paszport niemiecki chyba ma, ale tego nie jestem pewien.Niech ktoś przyjdzie na ławkę, nawet podstarzały, byleby tych nazwisk było więcej.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lis 2010, 11:26
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 11 lis 2010, 11:31
Milannews mówi prosto: "Pato e Inzaghi out: Robinho vivrà il suo primo derby"Najważniejsze to czy ktoś coś znalazł na włoskich portalach odnoście urazów Pato i Inzaghiego
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 lis 2010, 11:33
Ot niedawno, bo sezon temu we wrześniugilardino11 pisze:Pamięta ktoś może kiedy ostatni raz przed derbami byliśmy w tabeli przed gorszą stroną Mediolanu
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lis 2010, 11:37
No fakt, nie pomyślałem o ubiegłorocznych derbach które były w 2 kolejce ale wcześniej to gdzieś okolice 2006Ot niedawno, bo sezon temu we wrześniu
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 11 lis 2010, 15:56
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 11 lis 2010, 16:53
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 11 lis 2010, 19:11
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 10 » 11 lis 2010, 20:55
Raczej nie, bo grajków o profilu Cassano macie (Robinho, Ronaldinho, Pato). Nie potrzebny wam kolejny second striker.Nebula RN pisze:Sytuacja z Pippo może jednak zmienić podejście zarządu do transferu Cassano, który będzie do wzięcia za darmo.
10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 11 lis 2010, 23:55
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2010, 0:13
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 12 lis 2010, 0:45
arek_ahig
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 lis 2010, 1:00
Chlopaczek
arek_ahig
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl