Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Re: Ekstraklasa w sezonie 2010/2011

Post autor: petru » 14 lis 2010, 12:44

Zrób wykres z tego sezonu i poprzedniego, a następnie porównaj z sezonem, gdzie Wisła zajęła 7 miejsce. Z roku na rok moja działalność coraz bardziej ogranicza się do moderowania raz na jakiś czas i odpowiadania na jakieś piramidalne bzdury, typu posty po Lechii czy teraz. Bo sorry cloner, spójrzmy prawdzie w oczy, poza piłką zagraniczną, na forum najłatwiej pogadać o Leo Beenhakkerze, chociaż od roku nie trenuje kadry i poczytać o tym jak się pije na wyjazdach Polonii Bytom. Ewentualnie zostaje pamiętnik kaczego, czy substytut ripost sprzed paru lat w wykonaniu Marco van Bastena. Dużo żartów, które mnie nie śmieszą. To nie jest zakres moich zainteresowań.
Więc nie martw się, prędzej czy później ten okres wzmożonej aktywności nie będzie trwał. Zawsze były okresy kiedy było o czym pisać, a w końcu jak zwykle się odechce a nie dyskutować z postami: "4:0 to mecz na remis" czy
elokwentna wypowiedź:
No niestety tak wygląda polska liga. Żenada w [ch**].
Po prostu mnie poziom przerósł w pewnym momencie, a najsłabsi odpadają. Nie jestem w stanie siedzieć cały czas na forum. Mamusiu, czy jestem dziwny?
cloner pisze:Derby wygraliście 5 listopada, od tego czasu napisałeś ponad 20 postów. Natomiast wcześniej przez ponad półtora miesiąca napisałeś zaledwie 4 posty.
Wcześniej 10, 9 i 3. Sorry. Nie wyszło.
Rezus pisze:Bo my Polska B jesteśmy
Nigdy nie użyłem na tym forum takiego określenia. Nie rozumiem.

Wróć do „Polska”