Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

ulynif
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: ulynif » 17 lis 2010, 19:28

Zack pisze:Wydaje mi się, że nie ma czasu już na "objawienia".
Do euro jest ponad 1,5 roku. Proszę pamietać jak niby zgraną po eliminacjach i wytrenowaną taktycznie miał ekipę Engel. A tam się gry skończyło 0,5 roku przed turniejem. Podobnie z Janasem gdy po pół roku od eliminacji okazało się, że bramkołowny Franek był ciut pod formą, wzięto innego coś w duchu zespołu się posypało i tyle. Tam też była kwestia ekipy stronnictwa bramkarza którego nie wzięto.

Także nie twierdziłbym, że na 1,5 roku przed imprezą już cośtam powinno być dawno wyklarowane. Na taki luksus to może sobie pozwolić z 5 czołowych zespołów w europie.
Wilmore pisze:Kiedyś czytałem na ten temat bardzo mądrą wypowiedź człowieka, który był blisko kadry Austrii. Nie wiem, jak to wyglądało w rzeczywistości w kwestii ich doboru meczów i jak to wyszło w praniu, ale w dużym skrócie założenia były takie:
...
Masz na myśli przygotowania do euro 08? Bo jeżeli tak, no to kiepsko skończyli na tamtej imprezie i nie widziałbym nic mądrego w wypowiedzi tego gościa :P

ps. Fr jest na 21 miejscu mimo nieporównywalnie wielkiej infrastruktury piłkarskiej do naszej, czyli na miejscu gdzie przecież nie tak znowu dawno Pl była
Ostatnio zmieniony 17 lis 2010, 19:37 przez ulynif, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Polska”