Re: Typer F1

Awatar użytkownika
ddemon
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Re: Typer F1

Post autor: ddemon » 19 lis 2010, 0:03

majer13 pisze: W przyszłym sezonie mam nadzieje że nie będzie jakiejś niespodziewanej wizyty w szpitalu ... Typer ruszy od początku sezonu i mam nadzieję że przyciągnie to większą liczbę userów ... Może typer nawet jakieś nagrody będzie przewidywał :P A co mi tam :p Może nie jakieś wielkie ale dające radość ;)
Jakby co to chętnie pomogę-choć podliczałem 1 GP sprawiało mi to frajde więc w tym nie widze problemu...Co do nagród hm..w dzisiejszych czasach każdy ma komórkę więc może symboliczne doładowanie który dałby ostatni uczestnik w tabeli :> Wprowadziłbym jeszcze drugą klasyfikację np.ilość dokładnych typów(a ilość premii(głównie podium) ustalałaby kolejność lub ilość trafnych najszybszych okrążeń...Dużo pomysłów do początku sezonu-13 marzec w Bahrajnie jest czas więc można wszelkie szczegóły poustalać :)

PS...Mam nadzieję że Petrov nie zostanie w Renault bo wszystko na to wskazuje :/ Oby Robert miał dobrego patnera nie koniecznie w pszczołach np.Hulkenberg gdy pójdzie do Ferrari to Massa do Renault ew. Nico lub Nick :jupi:

Wróć do „Gry Forumowe”