Wasze prywatne typy - Strona 1019

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
MeToYou
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 35

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 25 lis 2010, 18:35

fejkenq pisze:Cos polecacie na dzis? nie musi byc z piłki.
Nie wiem czy dzisiaj coś znajdziesz ciekawego do stawiania. Poza Coppa Italia szału nie ma,a jak jest z pucharami każdy wie. Ja puściłem over 2,5 Katar - Yemen za 100, teraz live obstawiam Muszynianke, która niszczy Odintsovo. Na siłe nie ma co puszczać kuponu bo to droga do klęski.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 25 lis 2010, 18:37

MeToYou pisze:Nie wiem czy dzisiaj coś znajdziesz ciekawego do stawiania. Poza Coppa Italia szału nie ma,a jak jest z pucharami każdy wie. Ja puściłem over 2,5 Katar - Yemen za 100, teraz live obstawiam Muszynianke, która niszczy Odintsovo. Na siłe nie ma co puszczać kuponu bo to droga do klęski.
Racja. W bukmacherce nie wolno nic robić na siłę. Jak się na czymś nie znasz, jak nie masz pewności, to nie dawaj, bo jak przegrasz to sam dojdziesz do wniosku, że byłeś idiotą...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 lis 2010, 19:33

bartbuks pisze:Jak się na czymś nie znasz, jak nie masz pewności, to nie dawaj, bo jak przegrasz to sam dojdziesz do wniosku, że byłeś idiotą...
Gorzej gdy myslisz ze sie na czyms znasz. Stawiasz i nie wchodzi raz za razem. Dopiero mozna pomyslec ze jest sie idiota.

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lis 2010, 21:04

Ja na razie na weekend puściłem coś takiego :
Everton - Marsylia - G.Rangers ... Trochę jest do wyciągnięcia .

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 lis 2010, 21:18

Postanowilem wrocic do zakladow internetowych. Niech mi ktos poleci jakiegos dobrego buka bo nie chce mi sie przekopywac przez opinie w Internecie. Najlepiej z jakims bonusem na wejsciu w stylu wplacasz sto dostajesz sto. Dzieki z gory.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 25 lis 2010, 21:20

może tobet :>

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 21:22

Mnie na ten weekend wpadło w oko parę spotkań La Ligi, poza tym po sztuce z innych rejonów Europy:

Anderlecht - Charleroi (0:1) 1
Saragossa - Villarreal 2
Valencia - Almeria (0:1) 1
Bilbao - Osasuna 1
Breda - PSV 2
Borussia - M'gladbach 1
Beira Mar - Benfica 2
Juventus - Fiorentina 1

Sugestie miło widziane :P
Chlopaczek pisze:Postanowilem wrocic do zakladow internetowych. Niech mi ktos poleci jakiegos dobrego buka bo nie chce mi sie przekopywac przez opinie w Internecie. Najlepiej z jakims bonusem na wejsciu w stylu wplacasz sto dostajesz sto. Dzieki z gory.
Najlepiej jak sam wybierzesz sobie taki, który Ci leży. Jeśli zależy Ci na bonusach na wejście :arrow:
http://www.ebukmacher.net/

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2010, 21:41

Anderlecht - Charleroi (0:1) 1
Saragossa - Villarreal 2
Valencia - Almeria (0:1) 1
Bilbao - Osasuna 1
Breda - PSV 2
Borussia - M'gladbach 1
Beira Mar - Benfica 2
Juventus - Fiorentina 1
PSV i Villarreal raczej bym nie ruszal :P

Ja na razie puscilem to:
Obrazek

Wszystko pieknie tylko ten Standard troche mi tu nie pasuje :think: W sumie za drobne,wiec nie ma strachu. Jutro pomysle nad czyms powazniejszym.

Kusi mnie mecz Atleti - Espanyol. Papuzki sa druzyna wlasnego boiska,a Rojiblancos powoli wracaja na wlasciwe tory. Handi czy bez :?:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 25 lis 2010, 21:44

Tobet z tego co widze nie daje obecnie zadnego bonusa. Skoro juz mam sie rzucic w siec zla chcialbym przynajmniej za to jakas kase na poczatku dostac. Co z bet365? Maja promocje nawet 200 za 200 ale czytalem niedawno ze potrafia zmienic kurs zdarzenia nawet po tym jak juz je obstawisz. To farsa.
Salas sam wybrac to wybiore ale zalezy mi na opiniach tych ktorzy juz maja pozakladane konta u takich bukow. Informacja z pierwszej reki.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 22:00

Dr.Football1 pisze:PSV i Villarreal raczej bym nie ruszal :P
PSV raczej mnie nie martwi, w tym sezonie grają równo. Ostatnio remis z Ajaxem, więc teraz pora na 3 punkty. Breda jest himeryczna. Villarreal nie wygrało od dwóch spotkań w lidze, Saragossa to idealny rywal aby wreszcie zgarnąć pełną pulę. Ostatni remis z Valencią na Madrigal nieco pechowy. Niemniej pewne obawy mam, ale jeśli realnie myślą o Lidze Mistrzów, takie mecze muszą wygrywać :wink:
Dr.Football1 pisze:Wszystko pieknie tylko ten Standard troche mi tu nie pasuje :think: W sumie za drobne,wiec nie ma strachu. Jutro pomysle nad czyms powazniejszym.
Ja ich nie ruszam. Nie po wyczynie z Eupen :P Podobnie zresztą jak Rangersów.
Dr.Football1 pisze:Kusi mnie mecz Atleti - Espanyol. Papuzki sa druzyna wlasnego boiska,a Rojiblancos powoli wracaja na wlasciwe tory. Handi czy bez :?:
No nie wiem, czwarte miejsce Espanyolu jednak znikąd się nie wzięło, zresztą wiesz jak się w większości kończą Twoje typy na Atletico :> Nie ma sentymentów jeśli chodzi o kasę 8)
Chlopaczek pisze:Salas sam wybrac to wybiore ale zalezy mi na opiniach tych ktorzy juz maja pozakladane konta u takich bukow. Informacja z pierwszej reki.
Ja Ci mogę polecić bwin. Gram tam od dłuższego czasu i nie mam zastrzeżeń. Fajna jest promocja b'inside w której za każdy zawarty zakład dostajesz punkty, które ja zwykłem nazywać cojones :P Możesz je wymieniać na kasę, gadżety, koszulki (np Milanu :>) itp. Interfejs prosty i przejrzysty. Jak chcesz to zajrzyj i sam oceń :wink:

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 25 lis 2010, 22:10

No nie wiem, czwarte miejsce Espanyolu jednak znikąd się nie wzięło, zresztą wiesz jak się w większości kończą Twoje typy na Atletico Nie ma sentymentów jeśli chodzi o kasę
Niby tak,ale Espanyol jak do tej pory na wyjazdach zdobyl zaledwie 1 punkt i 1 bramke... Nie gadaj,ze nie trafiam spotkan z udzialem Atleti :x Raz na 5 meczow mi sie udaje :lol:
Saragossa to idealny rywal aby wreszcie zgarnąć pełną pulę
Pamietaj,ze to juz nie jest ta sama Saragossa co na poczatku sezonu. Teraz graja zdecydowanie lepiej - remisy z VCF i Getafe,wygrane z Betisem i Mallorca... Ja bym to jednak odpuscil.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 22:24

Dr.Football1 pisze:Nie gadaj,ze nie trafiam spotkan z udzialem Atleti :x Raz na 5 meczow mi sie udaje :lol:
Przecież pisałem że w większości :P Co do meczów z Primera, to któryś odpuszczę na pewno bo trzy sztuki z jednej ligi na tym samym kuponie z reguły kończą się źle. Pewnie będzie to Villarreal i pewnie będę żałował bo okaże się że Valencia wystrzelała amunicję na Bursie i głupio zremisują :lol: Takie moje szczęście ostatnio :roll:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lis 2010, 22:45

Chłopaczek, w bet-at-home jest bonus powitalny, ale tylko 50% i do 50 zł max. więc nie wiem czy cię to urządza.
szybko wypłacają kasę, bez żadnych kłopotów, wpłata dzięki przelewy24 po 5 minutach na koncie. minimalna stawka na zakład to 1 zł, mają jednak swoje wady - niskie kursy i oferta nie tak bogata jak u innych, choć mi to odpowiada akurat (oferta, nie niskie kursy :p).

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 25 lis 2010, 22:47

fieldy pisze:niskie kursy i oferta nie tak bogata jak u innych (choć mi to odpowiada akurat).
bah poza tym strasznie interaktywny jest. Można live stawiać dosłownie wszystko ;)

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 25 lis 2010, 23:09

Są już na którymś z buków kursy na ostatnią kolejkę ligi rosyjskiej? Już czwartek i nic :think: Czyżby obawa przed wałkami? Ja póki co wyszperałem Amkar Perm - CSKA Moskwa. Gospodarze muszą wygrać aby nie spaść z ligi, gościom ten mecz już raczej na pohybel :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”