Mecz na niezłym poziomie, choć pierwsze 2 gole ustawiły całe spotkanie, Real ma obronę tragiczną, na skrzydłach Barca robiła sobie co chciała, zero krycia, muszą chłopaki mocno popracować nad taktyką.
Messi jak zawsze bez gola w wielkim meczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2010, 10:03
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 lis 2010, 10:06
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 lis 2010, 10:27
Wiem, w II lidze w meczu z Odrą Opole. Trochę się tą polską kopaną interesujęemdżej pisze:skoro oglądałeś to powiem ci, że Gąsiński wystartował kiedyś do bójki w podobnym stylu co Valdes
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 lis 2010, 10:46
Sam nie będzieszBarcaQzYN pisze:Dziś idę na koło w koszulce Barcy!
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stary rupieć » 30 lis 2010, 10:47
stary rupieć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 lis 2010, 10:57

guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 11:27
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 lis 2010, 11:52
Jak przed meczem paru userow pisalo ze zachowanie Boixow bylo bydlece to co napisza o zachowaniu zawodnikow Realu na boisku.. kurewskie? Chyba najbardziej odpowiednie. Taki Ramos powinien dostac min 10 meczow przerwy w lidze plus drugie tyle w kadrze. Nie podnosi sie lapy na kapitana swojej reprezentacji. Iker powinien mu dac w pysk(spoliczkowac) w szatni jezeli uznaje sie za dobrego kapitana. Oczywiscie pewnie by do tego nie doszlo gdyby sedzia panowal na boisku. Juz po pierwszej polowie Cristiano powinien wyleciec. Carvalio rowniez nie wiem co robil na boisku.
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 11:55
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 30 lis 2010, 12:09
10 meczów? Może zawiesić go do końca kariery? Za co? Jak ja nienawidzę takiego pieprzenia. To nie są reprezentacje tylko kluby, tu jest walka na całego, to że Puyol jest kapitanem repry nic nie znaczy w takich meczach, zresztą sam Carles powiedział, że to co na boisku zostaje na boisku. Oczywiście Ronaldo też powinien wyleciec w pierwszej ale o tym, że Guardiola zachował się jak dzieciak i go sprowokował to już ani słowa? Symulki Messiego też nie znalazłem w Twoim konstruktywnym poście. Ile dla nich? 5 meczów?Bienias pisze:Jak przed meczem paru userow pisalo ze zachowanie Boixow bylo bydlece to co napisza o zachowaniu zawodnikow Realu na boisku.. kurewskie? Chyba najbardziej odpowiednie. Taki Ramos powinien dostac min 10 meczow przerwy w lidze plus drugie tyle w kadrze. Nie podnosi sie lapy na kapitana swojej reprezentacji. Iker powinien mu dac w pysk(spoliczkowac) w szatni jezeli uznaje sie za dobrego kapitana. Oczywiscie pewnie by do tego nie doszlo gdyby sedzia panowal na boisku. Juz po pierwszej polowie Cristiano powinien wyleciec. Carvalio rowniez nie wiem co robil na boisku.
Morrow

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaUser_FCI » 30 lis 2010, 12:18
Nie, dziękuję. Co 5 sekund pada słowo "Magic", a zwykłe podanie Bojana przy 5-0 spowodowało orgazm u jednego z komentatorów. Tego właśnie nie lubie, teraz każde dotknięcie piłki przez gracza Barcelony będzie "magic i magnificant"BarcaQzYN pisze:Jak ktoś jeszcze żyje tym meczem jak ja to podrzucam filmik z prawdziwym orgazmem komentatorów:D
są genialni!
MaUser_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 12:26
To jest pilka. W Atenach po klesce z Milanem tylko nabralem wiekszego szacunku do Wlochow. Teraz widze Barce na czele i jestem z tego dumny tym bardziej ze przed sezonem nastawialem sie na zmiane warty. A Herculesy, Mallorci zawsze beda wyskakiwac. To jest liga i nie wygrywa sie z kazdym. A Inter nie pasuje do tych klubow co wymienilesZa szybko i za bardzo obrastacie w piórka i potem jesteście zszokowani jak co jakiś czas wyskoczy wam coś takiego jak z Herculesem, albo Interem
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 lis 2010, 12:34
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 30 lis 2010, 12:35
No bez przesady. Swoje, a nawet powiedziałbym, że kluczowe było zaangażowanie każdego gracza Barcy w to spotkanie. Dlaczego nie gramy tak co tydzień? Bo był to mecz z Realem Madryt i Barca w składzie z wychowankami, którzy wiedzą co znaczą Derby nie odpuszczała na krok. Gdy gramy z kimś innym w lidze to nie ma aż takiego pressingu, dlatego kilka drużyn z Ekstraklasy dostałoby mniej, albo mecz byłby nudniejszy, bo brakowałoby tego maksymalnego stopnia zaangażowania. Co nie zmienia faktu, że Real wczoraj nie istniałMorrow pisze:Myślę, że kilka drużyn z Ekstraklasy wczoraj nie zaprezentowałoby się gorzej od drużyny Mou.
krzychu212

Post Wyświetl pojedynczy post autor: grzegorzfcb » 30 lis 2010, 12:37
grzegorzfcb
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio