Jasne, że użył i powinien dostać kartkę, ale nie powiesz mi, że Messi nie przyaktorzył w tej sytuacjiBienias pisze:Messi symulka, ktora? Carvalio lokcia nie uzyl?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2010, 12:47
Jasne, że użył i powinien dostać kartkę, ale nie powiesz mi, że Messi nie przyaktorzył w tej sytuacjiBienias pisze:Messi symulka, ktora? Carvalio lokcia nie uzyl?
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 lis 2010, 12:49
Użył, ale Messi swoje też w tej sytuacji dołożył.Bienias pisze:Messi symulka, ktora? Carvalio lokcia nie uzyl?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MeToYou » 30 lis 2010, 12:51
klasyk się przypominafieldy pisze:Jasne, że użył i powinien dostać kartkę, ale nie powiesz mi, że Messi nie przyaktorzył w tej sytuacji
MeToYou
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 12:54
Mam nadzieje ze ten wynik zostawi swoje pietno na was i w zblizajacych sie dla was ciezkich meczach pogubicie punkty. Chociaz jak znam zycie znowu zaczniecie wygrywac.Dalsze straty punktów to strata szans na mistrzostwo, więc trzeba się podnieść szybko
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2010, 12:56
kiedy Crvalho uderzył go ramieniem w twarz, a Messi padł jak rażony piorunem.Bienias pisze:fieldy pytam ktora
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 lis 2010, 12:59
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 lis 2010, 13:07
history + first halfmete pisze:prosiłbym o linki do całego meczu
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 30 lis 2010, 13:15
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 lis 2010, 13:22
łokcia? chyba miales slabej jakosci streama ze ty widziales tam łokiećCarvalio lokcia nie uzyl?
Etus2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 30 lis 2010, 13:24
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2010, 13:30
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 lis 2010, 13:40
Etus przestan postrzegac innych przez swoj pryzmat. Nigdy nie ogladalem GD przez siec. Zwykle okladam mecze Barcy w pubie. Tak wiec widzialem lokiec ktory mial stycznosc z Messim.łokcia? chyba miales slabej jakosci streama ze ty widziales tam łokieć
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 30 lis 2010, 13:42
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rati » 30 lis 2010, 13:43
Etus2 pisze:łokcia? chyba miales slabej jakosci streama ze ty widziales tam łokiećCarvalio lokcia nie uzyl?
rati
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 30 lis 2010, 13:46
Etus2
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio