Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 04 gru 2010, 18:34
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 gru 2010, 18:37
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 18:38
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 gru 2010, 18:38
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 04 gru 2010, 18:40
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 gru 2010, 18:42
Ramiresa na siłę mu wcisnęli?mete pisze:Drugi klub zrzędu, w którym wykonał świetną robotę nie daję mu szansy wzmocnić składu graczami, którymi by chciał.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 18:44
Ancelotti chciał w pierwszej kolejności wzmocnić atak. Ramieres ma duzy potencjał, ale budowa ciała uniemożliwi mu dobrą grę w PL. To oczywiście błędny transfer Carlo.Ramiresa na siłę mu wcisnęli?
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 gru 2010, 18:45
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 04 gru 2010, 18:48
Co innego drobny napastnik a co innego defensywny pomocnik o posturze głodującego dziecka z Afryki. Ramires musi nabrać masy i siły by z pożytkiem grać w środku pola w lidze angielskiej.Cholera, mit o tym, że drobni gracze nie sprawdzają się w lidze angielskiej dalej funkcjonuje? Myślałem, że to już przeżytek.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 gru 2010, 18:52
teraz jest koszmar , a ma sie przerodzić w koszmar z ulicy wiązów ? nie , dzieki , oczywiscie to sa tylko moje dywagacje na temat wymiany trenerów , ale rozumiecie , ten obraz nedzy i rozpaczy musi wkoncu przestać dręczyć Mediolan i dla tego przewinęła sie w mojej głowie kandydatura Carlo , ale Romek go nie zwolni .Coco, nie podoba Ci się taki scenariusz?
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 04 gru 2010, 18:53
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 gru 2010, 18:57
MGiggs pisze:2010-12-12 Tottenham Hotspur Premier League W 17:00
2010-12-19 Manchester United Premier League D 17:00
2010-12-27 Arsenal Premier League W 21:00
2010-12-29 Bolton Wanderers Premier League D 20:45
2011-01-02 Aston Villa Premier League D 14:30
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: KajoFC » 04 gru 2010, 19:00
LOL. Chyba nie wiesz o czym mówisz. Kasy jest jak lodu. W tamtym sezonie ściągneliśmy Zhirkova a w tym Ramiresa i Benayouna pozbyliśmy się Bellettiego, Deco, Ballacka, Joe Cole'a i Carvalho. Więc budżet na pensję odetchnął. Carlo tylko powtarza "niechce żadnych wzmocnień jest dobrze jak jest, jestem zadowolony z graczy których mam nie potrzebujemy nikogo" i ostanio wypowiedział się "monitorujemy kontuzję piłkarzy jak kontuzję dalej będą problemem to może kogoś kupimy". Jak go zmusić do kupowania to ja nie wiem. Jak patrzy się na takiego Kalou to się nóż otwiera w kieszenie. Ramires wszedł na boisko i odrazu oddał piłkę Evertonowi. Ferreira nie lepszy, Everton stracił piłkę a on odkopał im ją bez zastanowienia.mete pisze:Znów Ancelotti ma pecha. Drugi klub zrzędu, w którym wykonał świetną robotę nie daję mu szansy wzmocnić składu graczami, którymi by chciał.
KajoFC
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 04 gru 2010, 19:19
Uważasz, że lepsza opcja to wystawienie 17-letniego gracza?KajoFC pisze:Ten okres braku Lamparda pokazuję że bez niego nie ma żadnego playmakera a Josh napewno nie dostanie szansy bo Carlo nie stawia na młodzież woli upychać tam Maloude i innych skrzydłowych jako środkowych pomocników (...)
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 04 gru 2010, 19:28
smurano
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio