Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1260

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 gru 2010, 21:20

ja ogladam na takiej jakosci ze ledwo odrozniam Lassa od CR ;D swoja droga ladna akcja bramkowa portugalczyka ale to co pozniej zrypal przy wrzutce Leona to glowa mala ;D

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 gru 2010, 21:37

ale Dudek ma pecha ;> tak dobrze bronił i sam siebie skasował tym wyjściem do piłki :< mam nadzieję że Adan nie da dupy bo szczerze mówiac to slaby z niego bramkarz :>

Carvalho wymienił się koszulką przy tunelach czyżby na drugą połowe szykowany był Garay? ;)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 gru 2010, 21:38

Etus2 pisze:Carvalho wymienił się koszulką przy tunelach czyżby na drugą połowe szykowany był Garay? ;)
Wymiana koszulkami już w przerwie to nic nad zwyczajnego

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 08 gru 2010, 21:38

Dudek :( grał naprawde zajebiście, pierwszy mecz od 13 miechów to musiał mu jakiś idiota ryj przestawić. Strasznie jestem wkurwiony.

Poza tym na za wiele pozwalamy Auxerre, miliony wrzutek w nasze pole karne szczęsliwie jak narazie dobrze się kończą, ale rywale cisną.

Awatar użytkownika
NoName1989
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1560
Kibicuję: WIDZEW

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 08 gru 2010, 21:40

Oglądając mecz, zauważyłem za bramką flagę "Ultras Sur" do góry kołami, o co chodzi?Forma protestu jakaś czy coś?

Strusiek
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Strusiek » 08 gru 2010, 21:45

NoName1989 pisze:Oglądając mecz, zauważyłem za bramką flagę "Ultras Sur" do góry kołami, o co chodzi?Forma protestu jakaś czy coś?
Może chodzi o pogłoski dotyczące transferu Eto. Szkoda Dudka.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 gru 2010, 21:46

Mega szkoda mi dzisiaj Jurka, 2 razy zaliczyl dzisiaj swiatowej klasy interwencje, mam nadzieje ze Mou da mu zagrac z Levante w Pucharze Krola, chociaz wydaje mi sie to malo prawdopodobne. Ale dzisiaj Francuzi kreca Marcelo, ze glowa mala :lol: Lass po raz kolejny dobry wystep, moze uda mu sie wygryzc Khedire, ktory ostatnio prezentowal sie ponizej oczekiwan imo, aha i chetnie zobaczylbym dzisiaj ktoregos z naszych mlodych catenaros.

illes
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: illes » 08 gru 2010, 22:41

nadal szukacie napastnika i Benzema idzie w odstawkę? :wink: Szkoda Jurka, bronił znakomicie do przerwy, Marcelo poraz kolejny pokazał że klasowym obrońcą to już raczej nie zostanie. Dwóch z trzech zawodników których chciałem zobaczyć co prawda zobaczyłem ale moja ciekawość zdecydowanie nie została zaspokojona. Może w Pucharze Króla zobaczę Moratę chociaż szanse raczej na to małe bo Mourinho poważnie traktuje ten puchar.

Etus2
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Etus2 » 08 gru 2010, 22:43

czekam na wypowiedzi o drugiej polowie bo odpuscilem ogladanie ze wzgledu na problemy z netem :< Benzema pierwszy hat trick i to w LM , troche juz tych bramek ma jak na swoj wiek.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 08 gru 2010, 22:43

illes pisze:nadal szukacie napastnika i Benzema idzie w odstawkę?
Chyba nie sądzisz, że po jednym hattricku wszyscy rzucą mu się do stóp. Z Valencią był totalnie nieprzydatny, z Barcą dobrze, że transmitowano mecz, bo nikt poza kibicami na Camp Nou nie chciałby uwierzyć, że Benzema grał w tym meczu.

PS. Jean zapewne jest dziś z niego dumny :P

Awatar użytkownika
Arwin
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 08 gru 2010, 22:44

Powoli rozumiem fascynacje Fergusona co do Benzemy, szkoda że po dzisiejszym meczu szanse na sprowadzenie go do United spadły :(

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 08 gru 2010, 22:50

Lass nie dosc, ze w defensywie grał dobrze, to jeszcze od czasu do czasu probowal isc do przodu + ladna asysta przy golu Karima. Strasznie ciekawy bylem wystepu Sarabii lub Moraty i ten pierwszy zagral zupelnie bez komleksow, pare razy ladnie zatrickowal, raz ogral jak dziecko Dudke, umial zwolnic gre, przytrzymac pilke i ogolnie Mou moze byc z neigo zadowolony. Swoją drogą ciekawe jak dlugo bedziemy musieli czekac na jego kolejny wystep. Powinnismy czesciej dawac czanse naszym wychowankom. W koncu bohater dzisiejszego meczu, Benzema. Zdecydowanie najlepszy jego mecz w barwach Realu i nie chodzi tylko o bramki. Pokazal, ze byc moze wielu za wczesnie go skreslilo (w tym ja). Oby tak dalej. Nie mniej jednak napastnik w zimie jest opcją do rozważenia, wydaje mi sie ze wypozyczenie byloby najlepszą opcją, jest ktos taki na rynku? :P
Ostatnio zmieniony 08 gru 2010, 22:53 przez Premo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2444
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 08 gru 2010, 22:53

No Benzema dzisiaj ładnie zagrał, ale ewentualny transfer napastnika nie jest zależny od formy Karima, tylko od tego jak będzie przebiegało leczenie Higuaina.

Druga połowa to właściwe tylko spokojne kontrolowanie gry. Bez zbędnego szarpania się. Sarabia generalnie pokazał się z dobrej strony. Miał jedno czy dwa niedokładne podania, ale tak poza tym był pod grą i podejmował poprawne decyzje.

Lass już od jakiegoś czasu gra co najmniej solidnie. To cieszy, byle by nie wymyślił jakiegoś dziwnego odejścia.

Nie spodziewałem się tego, że ten skład ogra Auxerre z taką łatwością.

Tylko Marcelo dzisiaj wyjątkowo zawiódł, to co się działo na jego stronie jest niedopuszczalne. No i raczej powinien być karny w pierwszej połowie dla Auxerre za to wejście Carvalho.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 08 gru 2010, 23:41

Wszystko fajnie ale błagam tylko nie Lyon w 1/8. Wiem że słaby i w ogóle ale już nim rzygam.

Benzema :brawo:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”