Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Re: AC Milan (zbiorczy)(cz.2)

Post autor: Wilmore » 17 gru 2010, 12:30

Smaczku dodaje fakt, że od wczoraj można poczytać na różnych portalach informację, że Milan dogadał się z PSG w sprawie transferu Sakho za 8 baniek.
Skąd takie informacje?
Pato to cofnięty napastnik i tyle...
Ostatnio mocno urósł, zaczął wygrywać główki, więc raczej nie tylko tam może grać, i dobrze. Może na środek ataku dołączy do zespołu taki Matri w lecie jako czwarty do brydża, czy ktoś pokroju Paloschiego i będzie super, bo jednak z samym Zlatanem na szpicy grać nie możemy długo. ;)

Wylosowaliśmy Tottenham w kolejnej rundzie LM i jestem umiarkowanie zadowolony - po Ukraińcach i Schalke była to kolejna ekipa, na którą liczyłem w losowaniu, pomimo Bale'a na skrzydle. ;) Będzie z nimi bardzo ciężko wygrać, ale na pewno mamy szansę, w przeciwieństwie do roku poprzedniego. Mogło być w losowaniu zdecydowanie gorzej, a tak mamy rywala, na którego sprężając się powinien wystarczyć obecny skład.

Cassano ma kosztować Milan łącznie gdzieś w okolicach 5-6 milionów euro, choć rozliczenia w trójkącie Milan-Real-Sampdoria mnie trochę mylą. Jeśli taki zakup się zamknie w tych okolicach + kontrakt 3 miliony rocznie, to będę bardzo zadowolony.

Wróć do „Włochy”