Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1263

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 23 gru 2010, 0:17

Rozstrzelał się Wam ten Benzema. To chyba drugi hat-trick Karima w ostatnim czasie.

Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 23 gru 2010, 8:48

Tak, Karim zaczyna grać świetnie, ostatnio w Lidze Mistrzów hat-trick, teraz z Levante, mam nadzieję że utrzyma tą formę strzelecką do końca sezonu i jeszcze dłużej. Dobrze że The Special One dał pograć rezerwowym, Leon w końcu strzelcem gola w 89 minucie. Co do rezerwowych to interesuje mnie kiedy mniej więcej Kaka wróci do gry, treningi już zaczął także możemy czekać.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2010, 11:32

Z kelnerami Benzema, jest elegancki. Gorzej było gdy miał w miarę kumatych obrońców np. Sevilli. Nie wiedział jak ma biegać. Z Levante było widać jego ciągły pressing, i dobre wykończenie, skorzystał z prezentów obrony. Pierwszy gol w stylu prawdziwego Ronaldo, ten rowerek jak bym widział dobrego Ronaldo.

Te 8:0 nie cieszy mnie wcale, jeszcze w głowie mam 5 od Blaugrana. Szkoda, że na początku sezonu straciliśmy punkty z ogórkami, których słaby Benzema wykończył w pierwszych 30 minutach...

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 23 gru 2010, 11:44

A Mou przypadkiem nie wspominal ze goscie sie podlozyli :lol:

Benzema kariery w Realu nie zrobi i jezeli bedzie chcial grac w podstawowym skladzie to bedzie musial zmienic klub.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 23 gru 2010, 12:04

Bienias pisze:A Mou przypadkiem nie wspominal ze goscie sie podlozyli :lol:

A Marcelo mówił :P , że Mou kazał im nastrzelać jak najwięcej bramek :lol: . To se myślę, co on powiedział im w meczu z Barceloną :lol2:

Karim jak dotąd jest za mało dynamiczny, jest strasznie zamulony, zostaje w blokach. Mou o tym wie, i na mój gust możemy się spodziewać jakiegoś napadziora.

Ciekawe co będzie z Kaka :roll:

Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 23 gru 2010, 12:07

Dlaczego nie zrobi kariery w Realu? Ja myślę że zrobi dobrą karierę, strzelenia hat-tricka w dwóch meczach pod rząd co nie jest łatwe. Można także mówić o szczęściu, bo obrońcy Levante robili bardzo poważne błędy, ale jeszcze te sytuacje trzeba wykorzystać co Karim zrobił. Po meczu z Barceloną nie wiadomo co myśleć o Realu, wygrywa ze słabymi drużynami, a z Blaugrane wygrać nie potrafi. Może nie byli dobrze do tego meczu przygotowali w głowie na ten mecz.
Ostatnio zmieniony 23 gru 2010, 12:14 przez Wiloch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
arek_ahig
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 249

Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 23 gru 2010, 12:12

Wiloch pisze:Ja myślę że zrobi dobrą karierę, strzelenia hat-tricka w dwóch meczach pod rząd to nie jest lada wyczyn.
Czy ty w ogole czytasz, to co napiszesz? :roll:

Wiloch
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wiloch » 23 gru 2010, 12:14

Tfu, pomyłka - poprawione, jeszcze śpię i mi się pomyliło.

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 23 gru 2010, 14:04

Wiloch pisze:strzelenia hat-tricka w dwóch meczach pod rząd co nie jest łatwe.
To nie były 2 mecze pod rząd, w międzyczasie były jeszcze dwa mecze, w których Benzema nie pokazał kompletnie nic.
Toudinho pisze: Z kelnerami Benzema, jest elegancki. Gorzej było gdy miał w miarę kumatych obrońców np. Sevilli.
^ Wszystko na ten temat.

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 23 gru 2010, 14:34

A ja się w zupełności nie zgadzam. Coś takiego to można by ewentualnie powiedzieć o Higuainie, ale o Benzemie nie. Co prawda jest straszliwie chimeryczny, ale mówienie że radzi sobie tylko z kelnerami jest mocno na wyrost. Ja sam zacząłem go uważać za zawodnika z niesamowitym potencjałem po meczu z Manchesterem, kiedy rozegrał świetne zawody (jeszcze w barwach Lyonu), a chyba obrońców Manchesteru nie uważamy za kelnerów. Poza tym chyba najlepsze spotkanie w zeszłym sezonie rozegrał z Valencią na Mestalla. Strzelił też bramkę na San Siro. Gość po prostu nie potrafi ustabilizować równej wysokiej formy. No i ja dalej się będę upierał że nie jest to typowa dziewiątka w typie Higuaina tylko bardziej cofnięty napastnik, który lubi schodzić do skrzydła i rozgrywać akcje z głębi pola. W Lyonie najlepszy swój sezon rozegrał kiedy grał w ataku razem z Fredem (przedostatni sezon), a kiedy grał jako jedyny środkowy to już nie było tak fajnie (ostatni sezon w Olympique). Wczoraj jednak zagrał świetne zawody (3 bramki i dwie asysty) i za to należą mu się brawa.

A to że potrzebujemy kolejnego środkowego napastnika to inna kwestia. Po prostu nie możemy rozegrać całego sezony, grając na trzech frontach, tylko z trzema napastnikami. Fajnie, że Kaka wraca bo na pewno się przyda w drugiej części sezonu. Liczę że Lady Gago też pomoże w odciążeniu Xabiego Alonso, bo presezon miał świetny.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 24 gru 2010, 14:19

Feliz navidad !

:D

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 24 gru 2010, 14:35

Jakoś dziwnie Albiol obejmuje Kakę :P No i niemiecki duet jest mistrzowski - Ozil w normalnych ciuchach wygląda tak strasznie, że jakby go spotkał w ciemnej uliczce, to oddałbym mu portfel na kiju :D Adan nie lepszy - chyba usiadł na jakimś bolcu, bo jakiś spięty jest :D I na koniec - where the fuck is Dżerzy Dudek?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 25 gru 2010, 15:30

Wiem, że Guti nie jest już zawodnikiem Realu, ale czy ktoś ma jakąś fotkę jego prawej ręki. Ostatnio grał w spotkaniu charytatywnym i dziwnie ona wyglądała jakby sobie kwiatki wytatuował. :lol:

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 25 gru 2010, 15:49

W fajnych trampkach grał :lol:

Obrazek

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 25 gru 2010, 16:00

Zawsze wiedziałem, że Guti to równie dziwny, co dobry zawodnik, ale z tymi nowymi tatuażami to jednak przesadził. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”