Żużel - Strona 3

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Michcio
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 15 lut 2005, 16:50

No i widzisz Rempałą się możesz pochwalić a Rempałami nie :!:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 lut 2005, 18:13

Michcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polski :D Tylko szkoda ,że nie mistrz :cry: Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela :lol:
Tylko dlaczego pozbył się Drabika?Nie wybacze mu tego...Rusko sux :evil: Mam nadzieje, że wkońcu będzie mistrz bo drugi raz w ostatnich 4 latach pechowy ostatni mecz :evil:

FORZA SPARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
boca
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boca » 15 lut 2005, 19:50

Ja mieszkam w mieście gdzie jest drużyna żużlowa i nawet przez wiele lat chodziłem na jej mecze . Teraz nie mam czasu , żużel przestał mnie interesować . Stwierdziłem , że ten sport jest za nudny .
Trzeba przychodzić wcześnie na stadion by zająć dobre miejsce ( około 1.5 godziny) sam żużel trwa 2 godziny ( bieg trwa około 70 sekund , czyli 15 biegów potrwa około 20 minut ).
Podziwiam kibiców , którzy dla 20 minut żużla potrafią poświęcić tyle czasu.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 15 lut 2005, 20:00

boca pisze:Ja mieszkam w mieście gdzie jest drużyna żużlowa i nawet przez wiele lat chodziłem na jej mecze . Teraz nie mam czasu , żużel przestał mnie interesować . Stwierdziłem , że ten sport jest za nudny .
Trzeba przychodzić wcześnie na stadion by zająć dobre miejsce ( około 1.5 godziny) sam żużel trwa 2 godziny ( bieg trwa około 70 sekund , czyli 15 biegów potrwa około 20 minut ).
Błagam ziomek, powiedz, że to prowokacja :lol: lol lol lol, zaraz padne :]
Interesowałeś się żużlem i myślisz, że to trwa 20 minut to jesteś LOL.Fakt, trzeba wcześniej przyjść :arrow: ale warto :!: Mecz trwa około 2 godzin zazwyczaj, a pamiętam jak badali pojemności w motorach to było chyba coś koło 3.Żużel to jedna z najlepszych dyscyplin, przyciąga więcej ludzi niż piłka na stadiony.Jedyne co mi się w tym całym biznesie nie podoba to to, że zwycięzca(zazwyczaj)będzie ten kto ma najwięcej ka$y oraz najlepszy sprzęt.Powinni zrobić jakieś ograniczenia :!:

Michcio
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michcio » 16 lut 2005, 7:48

Uchi_UfFy pisze:
Michcio pisze:Atlas Wrocław mój ulubiony klub i co najważniejsze wice mistrz polski :D Tylko szkoda ,że nie mistrz :cry: Mam nadzieje ,ze w tym sezonie będzie lepiej w końcu w swoim składzie mamy Mistrza Świata Juniorów - Roberta Miśkowiaka i w spaniałego Jarka Hampela :lol:
Tylko dlaczego pozbył się Drabika?Nie wybacze mu tego...Rusko sux :evil: Mam nadzieje, że wkońcu będzie mistrz bo drugi raz w ostatnich 4 latach pechowy ostatni mecz :evil:

Atlas Wrocław pozbył się Drabika bo Drabik słabo jeździł :cry:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 lut 2005, 11:57

Michcio pisze:
Uchi_UfFy pisze:

Atlas Wrocław pozbył się Drabika bo Drabik słabo jeździł :cry:

Nie no ojciec, bez przypałów->Drabol był jednym z najlepszych dopóki nie wypadek w Czechach i do końca sezonu wszystko w plecy.Kiedy on miał się pokazać?Pare tygodni po wyleczeniu?wrr...Drabol respect

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 16 lut 2005, 15:05

Uchi_UfFy pisze:
boca pisze:Ja mieszkam w mieście gdzie jest drużyna żużlowa i nawet przez wiele lat chodziłem na jej mecze . Teraz nie mam czasu , żużel przestał mnie interesować . Stwierdziłem , że ten sport jest za nudny .
Błagam ziomek, powiedz, że to prowokacja :lol: lol lol lol, zaraz padne :]
Interesowałeś się żużlem i myślisz, że to trwa 20 minut to jesteś LOL.Fakt, trzeba wcześniej przyjść :arrow: ale warto :!: Mecz trwa około 2 godzin zazwyczaj, a pamiętam jak badali pojemności w motorach to było chyba coś koło 3.Żużel to jedna z najlepszych dyscyplin, przyciąga więcej ludzi niż piłka na stadiony.Jedyne co mi się w tym całym biznesie nie podoba to to, że zwycięzca(zazwyczaj)będzie ten kto ma najwięcej ka$y oraz najlepszy sprzęt.Powinni zrobić jakieś ograniczenia :!:
Wprowadzono ograniczenia do siedmiu zawodników w składzie meczowym oraz jednego obcokrajowca. Moim zdaniem żużel wiele na tym traci...

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 16 lut 2005, 17:59

Bardzo dużo stracił niestety :cry:

Awatar użytkownika
Trol
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Trol » 19 mar 2005, 13:10

[...]Powinni zrobić jakieś ograniczenia :!:
A co nie ma :?: :?: :?:
Jest przecie pograniczona pojemnosc skokowa max 500cm3.
Wprowadzono ograniczenia do siedmiu zawodników w składzie meczowym oraz jednego obcokrajowca. Moim zdaniem żużel wiele na tym traci...
Jasne zniesc limity i obudzimy sie z reka w nocniku bo nie bedzie juz komu jezdzic.

Co do Rempaly to w sezonie 2003 na stadionie Unii widnial taki napis "Rempałom won".

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 12:08

Drabik słaby?
Ktoś tu się chyba z choinki urwał ;) Przecież był jednym z zawodników najlepiej punktujących w lidze. Dostał nawet dziką kartę na GP. Gdyby nie ten fatalny wypadek może Atlas miałby Mistrza Polski :roll:

Mam nadzieję, że Sławek w tym sezonie będzie tak samo dobry jak na początku poprzedniego... W końcu mierzymy w Mistrzostwo Polski :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:18

Rusko to poprostu kretyn.Sławek wrócił ledwo po kontuzji, jeszcze by formę odnazazł a ten go wyrzucił.Heh, i wrócił tam gdzie był najmniej spodziewany...Drabol respect :!:

A co do Atlasu...cieńko widze naszych juniorów...Sam Misiek będzie musiał wygrywać wszystko, bo nawet o juniorów się nie postarali.Ale przed tamtym sezonem też było źle i jaki wynik :!: :)

Forza Atlas :!:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:22

Znaczy wiesz... Tutaj wiele osób spodziewało się, że Drabik wróci, żeby zakończyć karierę w klubie z rodzinnego miasta.
Nikt nie wierzył jednak, że nastąpi to tak szybko 8)
Cieszę się, że mamy Sławka spowrotem - będzie miał huczne powitanie na pierwszym meczu w sezonie.

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 10 kwie 2005, 13:29

No tak, ale on był raczej pokłucony z waszym Maślanką, i ogólnie z Częstochową.Teraz, wg mnie w walce o mistrza pojadą Częstochowa oraz Tarnów.Sparta musi wejść do 4, i to będzie sukces...Niestety chyba nie będe jeździł na mecze :cry: .

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 10 kwie 2005, 13:34

Najbardziej to chyba jednak z Sebastianem Ułamkiem - chyba każdy wie co zdarzyło się w 97 roku jak sprzedał mecz i spadliśmy do drugiej ligi ;/
Ale fakt - zarząd wisiał mu sporą kasę, ale widać sentyment do Włókniarza zrobił swoje.
I chciałabym żeby w czołówce był Wrocław, bo jeździ tam Jarek Hampel - jeden z najsympatyczniejszych żużlowców w Polsce :)

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 kwie 2005, 0:27

Bydgoszcz - Częstochowa 50:40 :o

Nie wiem wprost co powiedzieć, fakt, w Bydgoszczy trudno wygrać, no ale jak dla mnie Częstochowa powinna sobie radzić nawet na takim terenie.No ale pewnie to z powodu kontuzji Ułamka.Dobry mecz Protasia i jak zwykle Johnossona.

Mecz Sparty odwołany :x, ale w sumie to chyba dobrze :wink:.

Leszno bez Dobruckiego pojechało z Apatorem do którego wrócił rudy :O.

Gdańsk w starci dwóch drużyn walczących o pozostanie w lidze przegrał... :(.Szkoda, skład mają chyba wystarczający na pozostanie...Herbie rulezz :wink:

Jak dla mnie dziwna kolejka :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”