Do tego szczęśliwie wygrana przebitka, po której Taylor-Fletcher jakimś cudem miną Aggera.Sergek pisze:Przy straconej bramce chyba niepotrzebnie stracił Raul, potem nasi defensorzy się nie porozumieli i remis.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sty 2011, 22:02
Do tego szczęśliwie wygrana przebitka, po której Taylor-Fletcher jakimś cudem miną Aggera.Sergek pisze:Przy straconej bramce chyba niepotrzebnie stracił Raul, potem nasi defensorzy się nie porozumieli i remis.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 sty 2011, 22:27
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arwin » 12 sty 2011, 22:35
cytat z liverpoolfc.pl, powiem że niesamowitych macie tych kibiców2011-01-12 22:31 - LIVERPOOL 22
[k****] mam 13 lat 6 rok jestem za liverpoolem ale [k****] chyba ide do chelsea czy manchesteru
Arwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 12 sty 2011, 22:37
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 12 sty 2011, 22:58
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 12 sty 2011, 23:03
Widział, ale stwierdził że wcześniej Torres faulował.Sergek pisze:Czy on nie widział tej ręki, czy co?
Mikkel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 12 sty 2011, 23:05
Ja też...Sergek pisze:Nie mam już nerwów na ten sezon.
Daaaamian
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 12 sty 2011, 23:12
cycu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 12 sty 2011, 23:14
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cycu » 12 sty 2011, 23:17
moim zdaniem mimo wszystko plus także dla Kelly'ego i TorresaDaaaamian pisze: Dobrze, że Reina drugą połówkę miał bardzo dobrą,("...") Oprócz niego w drugiej połowie dosłownie nikt nie zasłużył na jakiekolwiek wyróżnienie.
cycu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gienio » 12 sty 2011, 23:59
gienio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 13 sty 2011, 0:00
Za co?cycu pisze:moim zdaniem mimo wszystko plus także dla Kelly'ego i Torresa
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 13 sty 2011, 9:29
moja_stopa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 13 sty 2011, 16:26
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikkel » 13 sty 2011, 16:46
Z jednej strony ok, masz rację, ale z drugiej - czy Blackpool miało lepszych zawodników? Nie mówię o grze, mówię o umiejętnościach. Z takimi zawodnikami jakich ma teraz Liverpool to połowę ligi powinni połykać w pierwszej połowie. Coś się popsuło w tamtym sezonie i ciągle nie umieją wyjść z kryzysu.Sergek pisze:Wróciłem ze szkoły. Humor mam jeszcze gorszy. Mniejsza, co do meczu - to prawda, to Blackpool zatriumfowało, a nie my przegraliśmy. Ale prawdą jest też to, że 3/4 naszego składu powinno zostać wymienione kimś innym.
Mikkel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio