To był chyba jego debiut

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 kwie 2005, 18:26
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 10 kwie 2005, 18:33
Rossi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 10 kwie 2005, 19:41
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 11 kwie 2005, 5:27
tswidok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 kwie 2005, 18:35
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 20 kwie 2005, 18:42
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 kwie 2005, 18:44
metol

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 kwie 2005, 18:45
metol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 20 kwie 2005, 18:51
Ja też mam taką nadzieję. Coś mi mówi że Rooney strzeli brameczkę na...........0:3Anka pisze:Ja liczę na wygraną Manchesteru.Bo mam nadzieję, że Arsenal przegra z Chelsea, i ManU wskoczy na miejsce wicelidera.
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 20 kwie 2005, 21:30
Wiesz, Rooney'a nie lubią, choć działacze podjęli decyzję o tym, że może odejść.metol pisze:Ja mam nadzieje ze będzie całkiem inaczej niż mówisz...![]()
A ciekawe jak kibole Evertonu przywitają Rooneya![]()
Bedzie się działo...
Ps: sorry za post pod postem, ale mi jakiś error wyskoczył i dwa napisałem
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: metol » 20 kwie 2005, 22:23
Grają lepiej i to zdecydowanie, ale sprzedaż Rooney'a nie jest przyczyną tej zwyżki formy. Mysle, że to sprowadzenie do klubu kilku piłkarzy tzn Tim Cahill który ma bardzo dobry sezon i Markus Bent który nie zgorzej sobie pogrywa, a także Everton sprowadził do klubu James Beattie'go-w końcu najdroższy transfer w historii klubu. Myślę też zmotywowało ich też bardzo słabe miejsce w Premiership w ostatnim sezonie (17-dla nie wiedzących).Anka pisze:Wiesz, Rooney'a nie lubią, choć działacze podjęli decyzję o tym, że może odejść.metol pisze:Ja mam nadzieje ze będzie całkiem inaczej niż mówisz...![]()
A ciekawe jak kibole Evertonu przywitają Rooneya![]()
Bedzie się działo...
Ps: sorry za post pod postem, ale mi jakiś error wyskoczył i dwa napisałemNie powiedzieli mu, że chcieliby, aby został, więc odszedł. I nie za pieniędzmi, tylko po to, by mieć większe szanse na rozwijanie swojej kariery. A ten transfer wyszedł Evertonowi na dobre, bo po jego odejściu grają lepiej.
metol
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 kwie 2005, 10:05
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 21 kwie 2005, 12:09
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 21 kwie 2005, 13:48
Przesada! Jestem pewien, że ManU zajmie co najmniej 3 miejsce. Ma 10 punktów przewagi nad The Toffies!Anka pisze:Szkoda mi Manchesteru, ale oglądałam mecz i muszę przyznać, że Everton był lepszy. Jeszcze dochodzi ta kartka Neville'a...United mają coraz mniejsze szanse na miejsce na pudle - nadchodzi era Evertonu?
Mefiu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio