rkoeman pisze:Dr.Football1 pisze:Zaczyna mnie to juz wkurzac. Moja druga po Serie A ukochana liga wyglada jak SPL 10 lat temufieldy pisze:Kiedyś liga była ciekawa, a teraz ? Barca ma 4 pkt przewagi i kibice Realu (a także kilku postronnych) już pogodziło się, że Real nie odrobi strat. Real, który też praktycznie wszystko wygrywa.![]()
Najgorsze jest jednak to,ze w przeciagu conajmniej 5 lat nic w tej kwestii raczej sie nie zmieni
za to w anglii stojacy na boisku MU nie moze znalezc pogromcy mimo ze nie gra w tym sezonie niczego godnego uwagi
czas pogodzic sie z tym ze obecna druzyna barcelony to jedna z najlepszych w historii swiatowej pilki i po prostu jest od innych lepsza. tak samo jak lepszy od innych jest w lidze real. barcelona ma zaczac przegrywac by sila ligi wzrosla?
Czy mi się wydaje, że chcesz znó zaczynac wielką dyskusję o tym, która liga jest lepsza ?
jak mniemam do mnie pisałeś, bo doktor ligą angielską się raczej nie interesuje.
Ja nie wyśmiewam ligi hiszpańskiej (moja druga ulubiona po angielskiej) tylko mówię, ze "nudna" jest dla postronnego widza, skoro na półmetku pierwsza drużna ma 4 pkt przewagi nad drugą i już "jest po zawodach".
W Anglii jest dużo ciekawiej imho. najlepsi gubią punkty bardzo często i wszystko jest mozliwe.