M Jak Miłość - Strona 4

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 mar 2005, 12:45

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:bobi77 - a co będzie jak Maryśka zapali maryśkę i zgani ją za to Krzysiek? Może Rysiek ją obroni albo chociaż Małgosia zareaguje?

Posty na takim poziomie mnie jedynie rozbawiają. Dzieci w piaskownicy dyskutują na wyższym poziomie. Ten serial to nie kicz? Ostatnio były 'Telekamery' (jeśli nie przekręciłem nazwy), uosobienie kiczu i komercji. O ile dobrze pamiętam, najwięcej nagród otrzymało tam właśnie M jak Miłość. Głosują tam wszystkie babcie oglądające polskie seriale, znające się na grze aktorskiej, jak Rasiak na grze w piłce. Zwykła komercha. Oglądałem ten serial kilka razy i stwierdzam, że gra aktorska jest tam przeciętna, a fabuła też nie robi furory. Załapał się tam nawet ten cały Stefen <lol2>. Poziom "Na złe i na złe", serialu, który też robił furorę w 'Telekamerach'.

Teraz czekam na frustrackie wypowiedzi 13-letnich fanów tego serialu. Polecam także 'Luz Marię'.
Specjalnie dla takich jak ty powstal program "wszystko o miriam". A zreszta co ja ci bede tlumaczyl nie podoba ci sie to nie pisz postow w tym temacie

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 27 mar 2005, 15:13

Wyspali się i odpisują.

serek408 - mógłbyś się chociaż nauczyć, że nie pisze się ty, tylko Ty, co jest wyrazem szacunku do drugiej osoby. 'Wszystko o Miriam' to kolejny knot, tyle, że z Ameryki, więc nie wiem co to ma do rzeczy. Warto by było jakoś zaargumentować, dlaczego 'M jak Miłość' jest ciekawe, niż pisać posty w stylu: Specjalnie dla takich jak ty powstal program "wszystko o miriam". Rzeczywiście serek408, dałeś upust swoim możliwościom, ten post świadczy o Twojej wielkiej inteligencji. Jakiś Ty błyskotliwy :D :D :D :D

Tomusmc - wielkim jesteś do prawdy moderatorem, najpierw dałeś mi ostrzeżenie, by się dowartościować, by teraz pisać, że mnie zaciekawił 'Klan'. Ciekawe gdzie to napisałem?

Pasztet - Tak, mam kompleks, bo jak cała Polska nie oglądam tego szalenie ciekawego serialu.

bobi77 - wcale nie mam zamiaru nikomu dogadywać, wyraziłem tylko swoje zdanie, podczas kiedy jak ja np. Ciebie pytam, dlaczego podoba Ci się ten serial, odpisujesz, że "Prawie wszyscy z mojej klasy ogladaja ten serial". Doprawdy porażający argument. Dyskusja jak z fanami 'Ich Troje'.

Niggaz - obejrzałem kilka odcinków i swoją opinię przedstawiłem powyżej. Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać i że ten serial jest tylko dla babci. Napisałem tylko, że na 'Telekamery' głosowały one w głównej mierze, a 'M jak Miłość' dostało tam najwięcej nagród. Z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie widze nie za bardzo.

Na koniec dodam, że jestem zakompleksionym frustratem, bo nie oglądam najlepszego serialu pod słońcem, w których gra aktorska jest tak porażająca, że gdyby to był film, to w porządnej gazecie otrzymałby jedną gwiazdkę. Napiszcie mi, czym się różni od 'Na dobre i na złe' czy jakiś innych seriali na super-komercyjnym Polsacie? Bo to, że ogląda go cała Polska mnie nie przekonuje, tak samo jak to, że swego czasu cała Polska słuchała 'Ich Troje'.

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 27 mar 2005, 23:08

To ze napisalem ze u mnie w klasie prawie wszyscy ogladaja serial ''M jak Milosc'' to nie byla odpowiedz na pytanie "dlaczego podoba mi sie ten serial" tylko chcialem ci udowodnic ze nie ogladaj go tylko stare babcie.
A serial ten ogladam glownie przez watek mlodziezowy gdzie wystepuje Kamil,Madzia,Piotrek,Kinga,Pawel i paru jeszcze innych bohaterow. Serial ten pokazuje nam rozne z zycia wziete lub nie sytuacje ktore moga nam sie na codzien przytrafic i dzieki temu mozemy uniknac bledow ktorych popelniaja bohaterzy serialu. :D

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 27 mar 2005, 23:24

Tymon Jagła (Deco_10) pisze: ...
Niggaz - obejrzałem kilka odcinków i swoją opinię przedstawiłem powyżej. Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać i że ten serial jest tylko dla babci. Napisałem tylko, że na 'Telekamery' głosowały one w głównej mierze, a 'M jak Miłość' dostało tam najwięcej nagród. Z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie widze nie za bardzo.
...
Czytanie ze zrozumieniem opanowałem dość dobrze. Z tym, że ja pisząc swojego posta świadomie przesadziłem podobnie jak Ty swojego. Przesadziłeś z tymi babciami bo nie wydaje mi się aby stanowiły one duży % głosujących a ja przesadziłem posądzając Cie o brak tolerancji. Zrobiłem to świadomie tylko z tego względu, że na 'agresywny' (to może troche złe określenie) post z Twojej strony odpowiadam tym samym. Nie posądzałem też Ciebie o to, że zabraniasz komuś tego oglądac :roll: Napisałem, że każdy może oglądać co zechce i taka prowokacja (niezamierzona chyba do końca) wystarczyła abyś napisał: "Nigdzie też nie napisałem, że nikt nie ma prawa tego oglądać ...". Ale nie ma się tutaj o co sprzeczać więcej chyba. Ja tam i tak tego oglądać nie mam zamiaru więcej (obejrzałem kilka odcinków) a każdy może pisać co mu się podoba.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 mar 2005, 10:36

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Wyspali się i odpisują.

serek408 - mógłbyś się chociaż nauczyć, że nie pisze się ty, tylko Ty, co jest wyrazem szacunku do drugiej osoby. 'Wszystko o Miriam' to kolejny knot, tyle, że z Ameryki, więc nie wiem co to ma do rzeczy. Warto by było jakoś zaargumentować, dlaczego 'M jak Miłość' jest ciekawe, niż pisać posty w stylu: Specjalnie dla takich jak ty powstal program "wszystko o miriam". Rzeczywiście serek408, dałeś upust swoim możliwościom, ten post świadczy o Twojej wielkiej inteligencji. Jakiś Ty błyskotliwy :D :D :D :D
tymon jagla(deco_10)- Ja nie mam do ciebie szacunku wiec nie mam zamiaru pisac do ciebie z "duzej" litery. A faktem twojej inteligencji jest to ze wlazisz na tematy ktorych nie lubisz i sie wypowiadasz chcac rozpetac klotnie. Moze jestes jednym z tych "nabijaczow" postow?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 mar 2005, 17:26

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tomusmc - wielkim jesteś do prawdy moderatorem, najpierw dałeś mi ostrzeżenie, by się dowartościować, by teraz pisać, że mnie zaciekawił 'Klan'. Ciekawe gdzie to napisałem?
Wiem, że jestem wielki, a WP dałem Ci za złamanie regulaminu, a nie by dowartościować siebie. Jeśli chodzi o klan to co chwile pisałeś coś o Rysiu, który z tego co wiem jest w Klanie

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 28 mar 2005, 19:27

serek408 - Ciekawe dlaczego nie masz do mnie szacunku. Dlatego, że nie lubię tego serialu? Nie wyraziłem swojego zdania po to, by rozpętać tu jakąś "wojnę" (choć być może tak się stało), tylko żeby napisać, co myślę na temat tego serialu. Mam przecież takie prawo, bo kto powiedział, że pod tematem "M jak Miłość" nie można wyrazić swojego zdania na temat tego serialu? Na takiej zasadzie, to żaden kibic Realu nie mógłby wchodzić na "F.C. Barcelona - dookoła klubu", a przecież wypowiada tam się duża część kibiców 'Blancos'. Wyraziłem tylko swoje zdanie, nie chcąc tu rozpętać żadnych kłótni. A nabijaczem postów nie jestem, Ty masz ich o wiele więcej. Trochę szacunku, bo ja go w Twoją stronę mam. Chyba, że nie wiedziałeś co napisać i wymyśliłeś sobie, że nie masz do mnie szacunku :shock:

Tomusmc - To, że dużo pisałem o Ryśku, nie oznacza co z pewnością wiesz, że go lubię. Wiesz ile czasami piszę o Realu :?: :!: Co do złamania regulaminu:

1. Rozumiem, że jesteś modem i musisz przestrzegać reguł, ale już jak słyszałem, 'dzidzius' do Ciebie kiedyś pisał po rozmowie ze mną, że newsmanom się nie powinno dawać ostrzeżeń, bo to "beznadziejnie wygląda".

2. Z całym szacunkiem, jeśli za takie 'pierdoły' jak pisanie posta pod postem się daje ostrzeżenia, to za co będzie się dawało niedługo? Rozumiem, że musi być porządek, ale nie można popadać ze skrajności w skrajność.

Na koniec, pozdrawiam wszystkich oglądających serial 'M jak Miłość' :) Z tym, że tych racjonalnie myślących (mam nadzieję, że tacy są) :idea:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 mar 2005, 19:50

Tymon - przyznaje ze z tym szacunkiem to troche wyjechalem. Ale skoro wywalasz mi z tekstem o duzych literach jakiem mam pisac to troch mnie zdenerwowales. Przeciez nie musisz mnie pouczac bo i tak bede pisal jak mi sie podoba. I mogles pomyslec o konsekwencjach jakie beda po :arrow: Twoim poscie. Jest takie przyslowie "jesli zle myslisz to lepiej siedz cicho , a nic Ci sie nie stanie" czy jakos tak. Ty nie znasz mnie ja nie znam ciebie wiec proponuje zgode. Pozdr

A teraz lece na M jak mislosc :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 28 mar 2005, 19:57

Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Tomusmc - To, że dużo pisałem o Ryśku, nie oznacza co z pewnością wiesz, że go lubię. Wiesz ile czasami piszę o Realu :?: :!: Co do złamania regulaminu:

1. Rozumiem, że jesteś modem i musisz przestrzegać reguł, ale już jak słyszałem, 'dzidzius' do Ciebie kiedyś pisał po rozmowie ze mną, że newsmanom się nie powinno dawać ostrzeżeń, bo to "beznadziejnie wygląda".

2. Z całym szacunkiem, jeśli za takie 'pierdoły' jak pisanie posta pod postem się daje ostrzeżenia, to za co będzie się dawało niedługo? Rozumiem, że musi być porządek, ale nie można popadać ze skrajności w skrajność.
Nie wiedziałem o tym, że newsmanom nie daje się WP i dla mnie to jest głupota. Najwyraźniej to nie ze mną Dzidzius rozmawiał. Łamiesz regulamin to dostajesz kare jak każdy inny. Nawet ja dostałem WP chociaż to brzydko wygląda. Pisanie posta pod postem jest łamaniem regulaminu i Ty jako newsman powinienes to wiedzieć.
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Na koniec, pozdrawiam wszystkich oglądających serial 'M jak Miłość' :) Z tym, że tych racjonalnie myślących (mam nadzieję, że tacy są) :idea:
Ja również pozdrawiam :)

Awatar użytkownika
ognik_zidane1234
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ognik_zidane1234 » 11 kwie 2005, 20:46

najlepszy serial na świecie. nie moge pisać bo ide go oglądać! :D

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 11 kwie 2005, 21:05

dobre było jak Sasza powiedział "dobra z ciebie żona" a to wszystko widział Paweł :D

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 11 kwie 2005, 23:56

Ciekawe czy Marta wyjdzie za Norberta. Teraz wprawdzie mówi nie, ale jak wróci Łukasz to na pewno bedzie namawiał mame do ślubu.
Ja osobiście chciałbym, aby Madzia się połączyła z Kamilem, fajna byłaby para.
Mam nadzieje, że Małgosia weźmie ten ślub ze Stefanem, bo jakoś się do nich przywiązałem. Coś ostatnio nie jest jeszcze zdecydowana.
A jutro mają adoptować Natalie. Trochę ona jest dziwna, ale to przez ten dom dziecka. Dziwne pytania zadaje :lol:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 12 kwie 2005, 8:12

serek408 pisze:
Tymon Jagła (Deco_10) pisze:Wyspali się i odpisują.

tymon jagla(deco_10)- Ja nie mam do ciebie szacunku wiec nie mam zamiaru pisac do ciebie z "duzej" litery. A faktem twojej inteligencji jest to ze wlazisz na tematy ktorych nie lubisz i sie wypowiadasz chcac rozpetac klotnie. Moze jestes jednym z tych "nabijaczow" postow?
Własnie Serek dobrze mówi ze jak nie ma szacunku to nie pisze duza litera, ty tymon nie musisz poprawiac kogos jezeli mu sie podoba to co pisze

Jessie James
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jessie James » 01 cze 2005, 0:28

Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten kolejny beznadziejny, bzdurny i nudny serial uważa za dobry?
Poważnie chciałbym zmienić zdanie tylko nie znajduję w tym serialu nic interesującego, więc może ktoś mi pomoże.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 cze 2005, 8:46

Jessie James pisze:Mógłby mi ktoś wyjaśnić dlaczego ten kolejny beznadziejny, bzdurny i nudny serial uważa za dobry?
Poważnie chciałbym zmienić zdanie tylko nie znajduję w tym serialu nic interesującego, więc może ktoś mi pomoże.
Nie kazdemu musi sie ten serial podobac , a skoro ciagle nie znajdujesz czegos interesujacego to nikt na sile Cie nie bedzie przekonywal co do tego filmu.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”