ale dlaczego nie mozna go nazywac tlumaczem. Taka role mial w Barcelonie...nazywanie go tłumaczem zostawie mistykowi.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2011, 22:30
ale dlaczego nie mozna go nazywac tlumaczem. Taka role mial w Barcelonie...nazywanie go tłumaczem zostawie mistykowi.
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 30 sty 2011, 22:31
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2011, 22:33
Jesli ktos mnie tu nie szanuje to jego sprawa, zbyt dlugo pisze na forum, by sie tym przejmowac. Tak samo zreszta jak nie przejmuje sie tym Mourinho, ktory sam obraza innych, w tym moj klub. Znany jest rowniez z zakonczenia kariery pewnego sedziego pilkarskiego.RealFan pisze:
mistyku - A z jakiegoż to powodu nie można mieć szacunku do "takiego kogoś jak Mou"? A można mieć szacunek do takiego kogoś, jak mistyk, czy ze względu na jego wypowiedzi można go uznać za...
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2011, 22:34
Taaa, poproszę cytaty.Kamil232 problem w tym ze moglbym tak napisac o was fanach MU.
Specjalnie dodawałem tam, że nikt nie umniejsza jego zasług, tylko wskazuje na pewne aspekty. Guardiola osiągnał fenomenalny sukces, ba robi to dalej, stworzył genialny zespół i jest świetnym trenerem. Ja bym tak nie napisał, jak MGiggs, że teściowa też by poprowadziła ten zespół, więc mnie nie wrzucaj do tego worka. Sęk w tym, że Mourinho odnosił sukcesy i w Portugalii w malutkim jak na standary Europejskie Porto, w Anglii w Chelssea, we Włoszech w Interze. W różnych krajach, w różnych kulturach, w różnych stylach gry się sprawdzał, budował sam świetnie zespoły.am nie jestem jakim wielkim zwolennikiem Pepa, ale wkurza mnie deprecjonowanie osiagniec Gaurdioli. Teksty typu dostal Ferrari nijak sie maja do rzeczywistosci.
Znowu poproszę o cytaty, ktoś pisał, ze to jakiś nędzny makaroniarz? Jakiś tłumaczek czy inny chu**? O czym ty człowieku do mnie rozmawiasz, kto się o Ancellotim wypowiadał z taką pogardą?Poza tym jak piszesz o szacunku przypomnij sobie wasza napinke jak Carlo przychodzil. Wystarczylo go porownac do Alexa a szacunek az bil po oczach
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 sty 2011, 22:35
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 30 sty 2011, 22:48
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2011, 22:49
Skąd on takie pieniądze wziął, czyżby od swoich przyjaciół z Kataru.Kamil232 pisze:Patrząc na wtopy transferowe Guardioli gdzie 70 milionów wydał na Zlatana i tego Ukarińca to jestem ciekaw jaki inny klub pozwoliłby sobie na to by umoczyć w ciągu roku 70 baniek, a nadal mieć genialny zespół?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 sty 2011, 23:03
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 30 sty 2011, 23:06
Pep jest tak genialny, że w tym sezonie Premiership wygrałby prowadząc Portsmouthcru pisze:Jestem ciekaw co by bylo, gdyby wrzucic takiego Guardiole do Arsenalu i kazac mu wygrywac wszystko w pierwszym sezonie. Serio myslicie ze by dal rade?
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 sty 2011, 23:10
daleko nie trzeba szukac. SZACUNEKKamil232 pisze:Taaa, poproszę cytaty.Kamil232 problem w tym ze moglbym tak napisac o was fanach MU.
itp dymaniezawsze problem jest z kibicami Mes Kun de klubu
to ja poprosze o cytaty gdzie fani Mou wyzywaja od ciot itp Mourinho. Sorry tlumacz to nie obraza. A cytatow nie bede szukal bo mi sie nie chce tym bardziej ze nie nie chodzilo mi o obraze ww stylu, ale o sam fakt.Kamil232 pisze: Znowu poproszę o cytaty, ktoś pisał, ze to jakiś nędzny makaroniarz? Jakiś tłumaczek czy inny chu**? O czym ty człowieku do mnie rozmawiasz, kto się o Ancellotim wypowiadał z taką pogardą?
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 30 sty 2011, 23:18
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Despertado » 30 sty 2011, 23:42
Despertado

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 31 sty 2011, 0:02
to musisz miec cholernie smutne zycie, okrutny frustracie. bo tak sie sklada ze w 21 wieku barca jest najlepszym klubem swiata, i, pozwolisz ze uzyje twojego zwrotu, DYMAMY manchestery i de speciale faify na twoich oczach. i robic to bedziemy nadal, a ty dalej bedziesz wiodl zywot frustrata. buziak pędraku.Kamil232 pisze:Nie mam szacunku do bandy napinaczy tego klubu z polski for i już to też mówiłem, że niestety wpłynęło to na to, że cześciej życzę Barcie porażek niż spoglądam na nich miłym okiem. :
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: smurano » 31 sty 2011, 0:11
Nie pij wina, nie pij wódki...Reszte sobie dośpiewaj. Generalnie za takie posty jak twój powinien być ban.miguel indurain pisze:Kamil232 pisze:to musisz miec cholernie smutne zycie, okrutny frustracie. bo tak sie sklada ze w 21 wieku barca jest najlepszym klubem swiata, i, pozwolisz ze uzyje twojego zwrotu, DYMAMY manchestery i de speciale faify na twoich oczach. i robic to bedziemy nadal, a ty dalej bedziesz wiodl zywot frustrata. buziak pędraku.
smurano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 31 sty 2011, 0:11
Lubię Cię, bo wprowadzasz trochę kolorytu w nasze szare, sfrustrowane życia. Ale wiesz co? Jak czytam takie posty jak Twoje, to coraz bardziej przekonuję się do stworzenia i przegłosowania ustawy pozwalającej na eutanazję, a nawet na aborcję. Może to brutalne, ale cóż taki już jestem.miguel indurain pisze:to musisz miec cholernie smutne zycie, okrutny frustracie. bo tak sie sklada ze w 21 wieku barca jest najlepszym klubem swiata, i, pozwolisz ze uzyje twojego zwrotu, DYMAMY manchestery i de speciale faify na twoich oczach. i robic to bedziemy nadal, a ty dalej bedziesz wiodl zywot frustrata. buziak pędraku.
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio