Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: Kamil232 » 31 sty 2011, 20:05

Fergie o tym mówił Pique chciał odejść więc nie robili mu problemów. Gdyby nie to by został i by tworzył rezerwową parę z Evansem, ale chciał odejść, więć go puścili. Łatwo teraz mówić, że 4 mln to żenująca kasa, kto się spodziewał, że ten chłopak co grał u nas taką konine jak to pisze MGiggs co by przypomnieć spotkanie np. z Boltonem, zaraz zacznie grać na Word Class poziomie. Miał niezłe spotkania pod koniec sezonu bodaj z Boro i Arsenalem u siebie, wiadomo byłoo, że ma talent, można by się targować ile więcej byśmy utargowali 2-3 mln? góra 5. Gdyby był Anglikiem pewnie by się wytargował z 20 mln, Barca ani inny klub Europejski tyle za niego by nie dała.

Co do dyskusji na temat gości z potencjałem, który ma dość Mikkel. To kolego wypalił nam Smalling który prezentuje się świetnie jak na swój wiek, bombą jest Hernandez, który jeśli Caroll jest warty 35 mln to on z 50. Mówisz o Dioufie, ok on jeden jest nie tego, ale jego opchniemy i może jeszcze coś zarobimy jak na Manucho. Jest jeszcze Obertan, który mnie nie przekonuje, ale też jak go będziemy sprzedawać to myślę, że za więcej niż 2 mln funtów za które przyszedł. A Bebe dałbym jeszcze czas :wink:

Wróć do „Anglia”