Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 lut 2011, 19:04
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 01 lut 2011, 19:05
To nie tylko charakter, ale rzecz najważniejsza. Bo przez ten charakter nie został WIELKIM piłkarzem, a predyzpozycje ku temu i potencjał miał ogromny.wcześniej tylko ze względu na charakter nie był liderem reprezentacji.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lut 2011, 19:40
Jeszcze powiedz, ze Carroll jest jednym z nich. Na pewno nie jest gorszy od Piczano. W ogole tekst ze jest niewiele gorszy od Torresa zraza mnie do dyskusji z Toba.Wilmore pisze:skoro gorszych od niego piłkarzy kupowano za >20 milionów euro...
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 lut 2011, 19:59
Caroll nie jest gorszy od Cassano??Jeszcze powiedz, ze Carroll jest jednym z nich. Na pewno nie jest gorszy od Piczano.
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 20:02
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 lut 2011, 20:05
Znam Carolla i wiem jak gra w powietrzu, ale pisanie, że nie jest gorszy od Cassano zakrawa o kpinę. Gość gra pierwsze pół roku w pierwszej lidze. Bez jaj.Carroll jest DOSKONALY w powietrzu i tyle w sumie o nim mozna pozytywnego powiedziec(no i ze jest silny) wystarczy sobie na Jutubie zobaczyc jego gole jak ktoś tego zawodnika nie zna. Cassano piłkarsko jest 3 klasy wyzej, choć na warunki Prem Andy się nadaje idealnie.
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lut 2011, 20:07
Spokojnie, to tylko guru, on lubi od czasu do czasu rzucić takim lapsusem.Znam Carolla i wiem jak gra w powietrzu, ale pisanie, że nie jest gorszy od Cassano zakrawa o kpinę.
Wilmore

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lut 2011, 20:15
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 01 lut 2011, 20:16
Niestety obawiam sie ze malo wiesz na ten temat. Carroll gral w Premier Leagie pd 2006 roku. W poprzednim sezonie NUFC zostalo zdegradowane, wiec na rok sie rozstal z PL, co nie zmienia faktu, ze nie gra w niej tylko pol roku.mete pisze: Znam Carolla i wiem jak gra w powietrzu, ale pisanie, że nie jest gorszy od Cassano zakrawa o kpinę. Gość gra pierwsze pół roku w pierwszej lidze. Bez jaj.
Spoko. Pamiętasz 99%?Wilmore pisze: Spokojnie, to tylko guru, on lubi od czasu do czasu rzucić takim lapsusem.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 01 lut 2011, 20:17
No to jak nie wiesz to wybierz MU - Lazio lub Aston Villa - AC Milan, siła!bartbuks pisze:Manchester Utd - Aston Villa, czy AC Milan - Lazio? Nie wiem na co się zdecydować...
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lut 2011, 20:18
Jeśli wszystkie te ekipy Cię ani ziębią ani grzeją, to polecam Ci raczej mecz ManU. Coś czuję, że spotkanie z Lazio nie będzie stało na najwyższym poziomie i obejrzę je tylko dlatego, że... Nie wyobrażam sobie możliwości nie obejrzenia go.Manchester Utd - Aston Villa, czy AC Milan - Lazio?
Pewnie. Przypomina mi się to przy okazji każdego pecha Arsenalu - suma szczęścia musi się równać zero, a Wy tamtego dwumeczu jeszcze nie zrównoważyliście.Spoko. Pamiętasz 99%?
Wilmore
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 01 lut 2011, 20:21
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 01 lut 2011, 20:21
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 lut 2011, 20:22
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 01 lut 2011, 20:23
Wszystko masz w temacie Milanu, przykryte trochę dyskusją o transferach Chelsea, ale się dokopiesz w końcu.Wilmore Cassano dziś zagra? Jaki skład będzie desygnowany?
Wilmore
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio