"Święta Wojna na San Siro" ... - Strona 12

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto tym razem wygra 'Świętą Wojnę'

Milan
14
38%
Inter
10
27%
Padnie remis
6
16%
Berlusconi wygra wybory
7
19%
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 17:19

serek408 pisze:Ja wyboru nie mam zadnego :( Ale duchem bede na San Siro!

Ps. Tomusmc dylemat? Derby to derby bierz je :wink:
Ja najbardziej czekam na jutrzejszy mecz, a dzisiaj raczej będę "kibicował" Interowi. To będzie naprawde ciekawy mecz bo Inter nie ma nic do stracenia i mam nadzieje, że mecz z Milanem będzie dla Adriano szczęśliwym meczem i przełamie swoją złą passę po czym zacznie cienko grać na mecz z Juve :P Czekam z niecierpliwością co się stanie dziś i jutro :)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 12 kwie 2005, 17:31

Tomusmc pisze:
serek408 pisze:Ja wyboru nie mam zadnego :( Ale duchem bede na San Siro!

Ps. Tomusmc dylemat? Derby to derby bierz je :wink:
Ja najbardziej czekam na jutrzejszy mecz, a dzisiaj raczej będę "kibicował" Interowi. To będzie naprawde ciekawy mecz bo Inter nie ma nic do stracenia i mam nadzieje, że mecz z Milanem będzie dla Adriano szczęśliwym meczem i przełamie swoją złą passę po czym zacznie cienko grać na mecz z Juve :P Czekam z niecierpliwością co się stanie dziś i jutro :)
No ja tez sie bede emocojonowal :D:D::DD:D

Mam nadziej ze ADriano zagra cos fajnie bo w nim nadzieje :P

Jak Mancio znow jakis eksperymentalny sklad da to nie wyrobie ... on musi dawac kogos kto w najwyzszej formie jest ... VDM, Cruz, Cordoba, no moze Cambiasso ...

Verona powienien tez zamienic na Karagounisa bo Grek jest strasznie napalony i da z siebie wszystko....

Jezeli Inter zagra rozwaznie to jest jeszcze szansa ale od poczatku musimy pokazac kto rzadzi :P:P:P

pozdro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 12 kwie 2005, 17:37

Dzisiaj zwyciezca moze byc tylko jeden INTER :!: Mysle , ze Mancini nie bedzie eksperymentowal w najwazniejszym jak narazie meczu Interu w tym sezonie. Zagraja najlepsi ale szkoda ze zabraknie Stankovica. Jednak od czego INTER ma szeroka kadre :D

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 kwie 2005, 18:06

A ja wam mowie ze bedzie po 1 Milan jedna bramke moze stracic choc Dida nie poscił gola w Lm od lutego bodajze Adriano jest wielki ale na obrone Milan sam nie wystarczy i tak jak kibice Interu wierzycie w swoj zespol tak i ja wierze w MILAN

Bedzie masakra na boisku jeszcze niecałe 2 i pół godziny i puls 200 :D

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:36

Bukmacherzy obstwiają Milan. Według mnie drużyna Rossonerich dziś przejdzie Nerrazurich i będzie grała ze zwycięscą pary Juventus-Liverpool.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 kwie 2005, 18:39

magus pisze:Bukmacherzy obstwiają Milan. Według mnie drużyna Rossonerich dziś przejdzie Nerrazurich i będzie grała ze zwycięscą pary Juventus-Liverpool.
Milan bedzie grał z druzyna Lyon badz PSV oczywiscie jak przejdzie dalej

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 18:41

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:
magus pisze:Bukmacherzy obstwiają Milan. Według mnie drużyna Rossonerich dziś przejdzie Nerrazurich i będzie grała ze zwycięscą pary Juventus-Liverpool.
Milan bedzie grał z druzyna Lyon badz PSV oczywiscie jak przejdzie dalej
Sorki, pomyliłem się :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 12 kwie 2005, 19:23

Oczywiście stawiam na Milan,któremu kibicuje jako klubowi z zagraniczy.Milan moim zdaniem pokona Inter ponownie 2:0.w finale spotka się Milan i Abramowicz a wygra Milan

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 19:34

MacGyyer_1990 pisze:Oczywiście stawiam na Milan,któremu kibicuje jako klubowi z zagraniczy.Milan moim zdaniem pokona Inter ponownie 2:0.w finale spotka się Milan i Abramowicz a wygra Milan
Jeszcze nic nie wiadomo, jeszcze PSV zrobi niespodziankę i wszystko wygra.

P.S Nie pamiętasz jak było w ubiegłorocznej LM??? :P

Awatar użytkownika
Txp1986
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 12 kwie 2005, 20:21

Inter musi w końcu zacząć wygrywać mecze z A.C. Milanem, bo jak dobrze pamiętam to w ostatnich sezonach coś wygrać nie mogą.

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 12 kwie 2005, 21:41

Ha po pierwszych 45 minutach Milan wygrywa 1-0 piekna bramka Shevy.
Milan nie do przejscia jak narazie uwazna gra wobronie i szybkie kontrataki Inter ma wiecej z gry ale co z tego jezeli przegrywa dwa grozne strzaly jeden Killego a drugi Verona ale Dida bardzo uwaznie w bramce.Na poczatku ostro bylo kilka kartek posypalo sie kiepska murawa bo slizgaja sie pilkarze deszcz jakis pada.
Inter na druga polowe musi wyjsc na pewno z Martinsem nawet z Cruzem musi Mancini zaryzykowac nic do stracenia nie ma notomiast Milan Ambrosini mogłby zejsc ma kartke a gra ostro za niego Rui albo Brocchi trzeba dalej kontrolowac gre i czekac na kontry pozniej Tomasson niech ejdzie albo jednym napastnikiem zagrac i wzmocnic srodek pola .
FORZA MILAN

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 kwie 2005, 21:44

Ja już sie wypowiedziałem na stronie głównej jest to jeden z nudniejszych meczy jakie oglądałem w tej edycji LM. Jedna akcja po której Sheva pięknie uderzył z dystansu i nic więcej. Bardzo dobra gra Didy i obrońców. Cafu mimo 34 lat zasuwa do ofensywy i wraca dosłownie jak młodzian :) na temat Interu nie ma co się wypowiadać bo odrazu widać kto jest lepszy...Milan zasłużenie w 1/2

Awatar użytkownika
magus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: magus » 12 kwie 2005, 22:25

Mecz przerwany na chwilę!!!!Kibice Interu rzucają race w piłkarzy Milanu, Markus Merk na chwilę przerwał to spotkanie.

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 12 kwie 2005, 22:31

Dida dostał racą w obojczyk! Chamstwo! Butelki leżą na murawie. Mecz raczej nie będzie kontunuowany, kibice mają przy sobie tony rac!!! Jak można tyle rac wnieść na stadion?!

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 12 kwie 2005, 22:32

magus pisze:Mecz przerwany na chwilę!!!!Kibice Interu rzucają race w piłkarzy Milanu, Markus Merk na chwilę przerwał to spotkanie.

Na chwilę ? Mecz przerwany, merdasy odpadają, dotknie ich jakaś kara, Mancini out, Moratti out :D.Milan pokazał klasę, ale Chelsea też nie gorsza.Oj będzie się działo będzie :D, ale pewnie to dopiero finał :wink:.

edit :

A jednak nie, mecz wznowiony o 22:40.

Sorki :wink: poniosło mnie :).

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”