Re: Siatkówka

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Siatkówka

Post autor: czeher » 09 lut 2011, 19:58

Zajebista sprawa z tym Anastasim :!: Ja tam caly czas mam odczucie ze Nawrocki to taki trener jak Smuda tudziez Kijewski w koszykowce... Dyzma. No ale moze sie myle, tak czy inaczej uwazalem ze on jako selekcjoner to armagedon polskiej pilki siatkowej :!: Jest zajebiscie, wkoncy Anastasi to najbardziej utytulowany przed objeciem repry zagraniczny trener

Jak narazie popis polksich druzyn w pucharach w LM graja w komplecie, w CEV graja w komplecie, jedynie z Challange odpadli - biore meska siatke pod uwage jedynie :!: Te zlote sety sa wg mnie gowno warte, bowiem premiuja zespoly grajace rewanze u siebie, jezeli juz chca te zlote sety grac to nalezaloby je wprowadzic gdy w meczach jest rowny stan setow w meczach przegranym i wygranym jak 2:3 i 3:2 wtedy Golden set wchodzi w gre... ale 2:3 na wyjezdzie i 3:0 u siebie - to musi byc awans :!:
Polskie zepsoly zbily niemieckie u siebie ale na wyjazdach przegraly i zlote sety na korzysc Zaksy i Jastrzebia. Skra tez dzisiaj wygrala zlotego, zas resovia 2 razy po tie breaku wygrala. Tak wiec mamy w polfinalach CEV 2 polskie zespoly i szanse na polski final :P W LM szanse na polsko-wloski f4. Choiciaz Skra ma przez soba najsilniejszy rosyjski zespol Zenit :!: Jastrzebie gra z Noliko Maseik, biorac pod uwage ze rzucaja wysztskie sily na LM, F4 realny

Teraz jednak rewanze Skra bedzie grala w Rosji, Jastrzebie w Belgii zas Resovia w Wloszech. Jedynie ZAKSA bedzie smigac w Kedzierzynie

Brawo :P

Wróć do „Inne sporty”