Reprezentacja Brazylii (zbiorczy)

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: RoRo » 13 kwie 2005, 8:31

Alkoholiko pisze:
RoRo pisze:
Alkoholiko pisze:Pamietacie takiego młodego - bardzo dobrego bramkarza Brazylijskiego - kilka lat temu grał jeszcze z Romario w Vasco da Gama - nazywał sie Helton !!! Gdzie on teraz gra - myślałem że będzie grał w jakimś dobrym klubie Europejskim, a tymczasem gdzieś zaginął!

Kto wie co z nim się działo po tym jak - przestał być bramkarzem VdG ?

Julio Cesar
Belletti - Luisao - Juan - Gustavo Nery
Ronaldinho - Juninho - Kaka - Lincoln
Adriano - Robinho

rezerwowi
Dida, Vagner Love - Maicon, Cris, Lucio, Maxwell - Mancini, Gilberto Silva, Edu, Carlos Alberto - Luis Fabiano, Julio Baptista
Nie wiem czemu w twoim skladzie jest Gustavo Nery bo on nic nie pokazal na Copa America ale coz :P:P Moze nie mial wtedy formy ....

Na łąwce jest Vagner Love ... przeciez jest tylu napastnikow Brazylii a ty dajesz jakiegos przecietniaka co podczas Copa gra na rezerwie i wogole nie weszedl .....

Nie wiem czy dobry pomysl na Ronaldinho na prawym skrzydle .... nie lepiej zmiaenic go z Kaka pozycjami ??

Aha i Dida w bramce bo Julio Cesar dopiero co sie pokazal a ty go juz do pierewsze jdeensatki dajesz :P

pozdro :P

GUSTAVO NERY zagrał ba CA wysmienicie, był jednym z najlepszych lewych obronców na tej imprezie - drugi po Sorinie!

Vagner Love to nie golkiper?
Vegner Love to napastnik, gra w CSKA Moskwa i ostatnio strzelil bramke w PUefa....

ja go nei lubie . nie iem czemu :P

pozdro

Wróć do „Piłka nożna na świecie”