Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: MGiggs » 13 lut 2011, 23:30

Troszke przekreciles moje slowa Kamil :wink: , napisalem ze dodatkowo Young moze grac podwieszonego za napastnikiem.Tak gra w tym sezonie bo na lewej gra Dowining i wychodzi mu to naprawde dobrze.Angola u nas widze jako zmiennika dla Naniego i Antosia,napisalem tylko ze dodatkowo potrafi grac za napadziorem gdzie taki Valencia Bale Lennon tego nie potrafia.
Dla mnie moze byc i 10 skrzydlowych i tak liczy sie jakosc.W srodku mamy 5 plus OH i kazdy widzi ze potrzebujemy kogos.Giggs znowu jest zmuszony biegac po skrzydle .Kazdy wie to magik jakich malo jednak wydawalo sie ze jego rola bedzie gra w srodku, czyli tam gdzie wygral tytul gracza roku.Czasami jednak brakuje sily i szybkosci.Giggs to ma byc genialny zmiennik a nie zawodnik ktory nas cignie po wygranie co kolejke.Park ma najlepszy sezon w karierze jednak to nie jest zawodnik na 1 sklad MU.Cleverley na skrzydle mi sie jakos nie widzi. SAF to widzi i wie ze kolejny sezon bedzie ostatni dla Ryana i Paula.Trzeba znalesc gracz o wysokich umiejetnosciach ktorzy ich zastapia.

Kamil, sam chciales Balego u nas, wiec mi wytlumacz czemu Bale tak a Young nie? Angol bedzie na lawce i moze grac na prawej, dodatkowo jest polowe tanszy. Bale nie ma szans na 1 sklad przy graczu ktory ma chyba 13 asyst w samej lidze wiecej do niego.

Wróć do „Anglia”