Real zagrał bardzo dobrze, ale to nic dziwnego, bo Mou wie jak grać w takich sytuacjach. A Ade epicko wczoraj pudłował, aż miło było patrzeć
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 13:58
Granzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2011, 14:02
wystarczyło, że sędzia nie odgwizdałby spalonego, którego nie było i Espanyol mógł te punkty urwać.Granzo pisze:Naprawdę trzeba było być niepoprawnym optymistą żeby wierzyć, że Espanyol urwie punkty Realowi.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:09
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 lut 2011, 14:14
Ale Eto z wczorajszego spektaklu na pewno nie przebiłchyba przebił Eto`o z najlepszych lat gry w FCB.
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:17
Granzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lut 2011, 14:20
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:22
W życiu bądź pewny jednego - że kiedyś umrzesz.Granzo pisze:A co do pewności dotyczącej nieurwania punktów przez Espanyol - naprawdę, nie miałem większych złudzeń
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:24
Granzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lut 2011, 14:25
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:31
Widzę, że rozmowa z Tobą nie ma sensu. Zapytam więc inaczej. A z Osasuną też byłeś pewny 3 pkt? Zapewne dałbyś sobie rękę za to uciąć, więc nie pisz farmazonów.Granzo pisze:I 3 pkt Realu w meczu z Atletico
bartbuks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:38
Granzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:41
Ja jestem wyluzowany. Zapewne bardziej wyluzowanego kolesia w promieniu 1000 m od mojego mieszkania nie znajdziesz. No to jesteś pewny zwycięstwa, czy jest ono bardzo, bardzo prawdopodobne? Bo to dwie różne rzeczyGranzo pisze:Dlatego wygrana Realu jest bardzo, bardzo prawdopodobna. Po trzecie - więcej luzu, mniej spinek.
bartbuks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 14 lut 2011, 14:42
Premo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:47
Powiedzmy, że postawiłbym na Real dość dużą kasebartbuks pisze:Ja jestem wyluzowany. Zapewne bardziej wyluzowanego kolesia w promieniu 1000 m od mojego mieszkania nie znajdziesz. No to jesteś pewny zwycięstwa, czy jest ono bardzo, bardzo prawdopodobne? Bo to dwie różne rzeczyGranzo pisze:Dlatego wygrana Realu jest bardzo, bardzo prawdopodobna. Po trzecie - więcej luzu, mniej spinek.
Granzo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 14 lut 2011, 15:28
RealFan pisze:Skoro już o tym wspominasz. Jak oglądałem wczoraj ten mecz koszykówki to aż zęby bolały, na jakim żenującym poziomie jest ten sport w Europie. Obie drużyny nie potrafiły dobrze rzucić z czystej pozycji za dwa punkty, skuteczność poniżej wszelkiej krytyki. Chyba nigdy więcej tego nie włączę, musiałyby się pojawić naprawdę wyjątkowe okoliczności, jak wczoraj, a i to niczego nie gwarantuje.
aml
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio