Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 1299

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
29%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
43%
Zatrudnienie Mourinho
2
14%
Granzo
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Re: Real Madryt (zbiorczy) (cz.2)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 13:58

Naprawdę trzeba było być niepoprawnym optymistą żeby wierzyć, że Espanyol urwie punkty Realowi. Nawet po czerwie Ikera nie miałem żadnych złudzeń.

Real zagrał bardzo dobrze, ale to nic dziwnego, bo Mou wie jak grać w takich sytuacjach. A Ade epicko wczoraj pudłował, aż miło było patrzeć :D

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 14 lut 2011, 14:02

Granzo pisze:Naprawdę trzeba było być niepoprawnym optymistą żeby wierzyć, że Espanyol urwie punkty Realowi.
wystarczyło, że sędzia nie odgwizdałby spalonego, którego nie było i Espanyol mógł te punkty urwać.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator
Reputacja: 30

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:09

fieldy to już jest gdybanie, ale nie zmienia to faktu, że takie mądrzenie się, jakie zacytowałeś, przemawia do mnie szczególnie po wygranym meczu...

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1309

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 14 lut 2011, 14:14

chyba przebił Eto`o z najlepszych lat gry w FCB.
Ale Eto z wczorajszego spektaklu na pewno nie przebił :lol:

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:17

Równie dobrze Ade mógł trafić swoje setki i po Espanolu nie byłby co zbierać.
A co do pewności dotyczącej nieurwania punktów przez Espanyol - naprawdę, nie miałem większych złudzeń :P tak samo jak jestem pewny 3 pkt Realu w meczu z Atletico.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 lut 2011, 14:20

Mou z całą pewnością ten błąd na konferencji prasowej z kartki wyczytał. Jedne zasady dla nas inne dla pozostałych.

A... i jedno trofeum wczoraj sekcja koszykówki Barcy wczoraj Realowi zabrała. Było to łatwe do przewidzenia, jednak trzeba o tym wspomnieć. Copa del Rey dla Regal FC Barcelona. 8)

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:22

Granzo pisze:A co do pewności dotyczącej nieurwania punktów przez Espanyol - naprawdę, nie miałem większych złudzeń
W życiu bądź pewny jednego - że kiedyś umrzesz.

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:24

I 3 pkt Realu w meczu z Atletico :P :wink:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2431
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 14 lut 2011, 14:25

Skoro już o tym wspominasz. Jak oglądałem wczoraj ten mecz koszykówki to aż zęby bolały, na jakim żenującym poziomie jest ten sport w Europie. Obie drużyny nie potrafiły dobrze rzucić z czystej pozycji za dwa punkty, skuteczność poniżej wszelkiej krytyki. Chyba nigdy więcej tego nie włączę, musiałyby się pojawić naprawdę wyjątkowe okoliczności, jak wczoraj, a i to niczego nie gwarantuje.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:31

Granzo pisze:I 3 pkt Realu w meczu z Atletico
Widzę, że rozmowa z Tobą nie ma sensu. Zapytam więc inaczej. A z Osasuną też byłeś pewny 3 pkt? Zapewne dałbyś sobie rękę za to uciąć, więc nie pisz farmazonów.

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:38

Po pierwsze - w cytowanym przez Ciebie poście wstawiłem emotki - a to zmienia trochę jego interpretację. Po drugie - w meczu z Osasuną myslałem, że wygra Real ale kibicowałem i wierzyłem w Osę. Mecze Realu z Atletico jakoś już się tak ostatno układają, że Kun i spółka tracą w nich punkty i jakby spalają się w meczu ze swoimi największymi rywalami i nie prezentują się tak jak powinni. Dlatego wygrana Realu jest bardzo, bardzo prawdopodobna. Po trzecie - więcej luzu, mniej spinek. Życie będzie przyjemniejszcze.

EOT.

Awatar użytkownika
bartbuks
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 14 lut 2011, 14:41

Granzo pisze:Dlatego wygrana Realu jest bardzo, bardzo prawdopodobna. Po trzecie - więcej luzu, mniej spinek.
Ja jestem wyluzowany. Zapewne bardziej wyluzowanego kolesia w promieniu 1000 m od mojego mieszkania nie znajdziesz. No to jesteś pewny zwycięstwa, czy jest ono bardzo, bardzo prawdopodobne? Bo to dwie różne rzeczy :P

Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 14 lut 2011, 14:42

Tak, muszę poprzeć słowa RealFana. Koszykówka w Europie i w Ameryce, to dwa zupełnie inne światy. Tej z Europy chyba tylko pasjonaci mogą oglądać bez cienia zażenowania, natomiast przeciętny mecz z NBA może obejrzeć nawet laik czerpiąc z tego przyjemność.

W następnej kolejce gramy z Levante u siebie, chyba wszyscy pamiętają jak ostatnio się zakończyła wizyta tego zespołu na Santiago :P Ciekawe czy Mou da odpocząć komuś przed Lyonem, mam tu na myśli głównie Oezila.

Granzo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Granzo » 14 lut 2011, 14:47

bartbuks pisze:
Granzo pisze:Dlatego wygrana Realu jest bardzo, bardzo prawdopodobna. Po trzecie - więcej luzu, mniej spinek.
Ja jestem wyluzowany. Zapewne bardziej wyluzowanego kolesia w promieniu 1000 m od mojego mieszkania nie znajdziesz. No to jesteś pewny zwycięstwa, czy jest ono bardzo, bardzo prawdopodobne? Bo to dwie różne rzeczy :P
Powiedzmy, że postawiłbym na Real dość dużą kase :) i byłbym cholernie zaskoczony gdybym ją przegrał :)

aml
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: aml » 14 lut 2011, 15:28

RealFan pisze:Skoro już o tym wspominasz. Jak oglądałem wczoraj ten mecz koszykówki to aż zęby bolały, na jakim żenującym poziomie jest ten sport w Europie. Obie drużyny nie potrafiły dobrze rzucić z czystej pozycji za dwa punkty, skuteczność poniżej wszelkiej krytyki. Chyba nigdy więcej tego nie włączę, musiałyby się pojawić naprawdę wyjątkowe okoliczności, jak wczoraj, a i to niczego nie gwarantuje.

I jaki z tego morał?
A czy kibic dajmy na to Legii Warszawa ma byc niezadowolony ze klub zdobywa mistrzostwo Poplski tylko dlatego że liga w Polsce jest beznadziejnie słaba w porownaniu do rozgrywek w Anglii. Czy wieksza satysfakcje czuje jegomość z Londynu widzac Chelsea na angielskim tronie niz warszawiek widzac Legie na polskim?
Barcelona po raz enty (jak ma to w zwyczaju) zmiotła wczoraj Real w kosza. i to jest fakt. Niezaprzeczalny i jedyny. Barca na tronie nie tylko w futbolu.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”