Real Madryt (zbiorczy) - Strona 67

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 kwie 2005, 3:04

Corinthians pisze:Nigdy nie byłem świadkiem takiej sutuacji aczkolwiek nie przypominam sobie. Barca w takiej sutuacji zostałaby... nawet nie wiem jak to nazwać... duma katalonii zostałaby potwornie upokorzona wręcz schańbiona! Heh, ale należałby się im taki prysznic, są poprostu za bardzo zakochani w sobie. A jeszcze trzy lata temu ci kibice jakoś cicho siedzieli, za miesiąc znowu ucichną i zrobi im się "łyso", że stracili 14 punktową przewagę. Hehe
W ostatnich dniach przestałem lubić Barcę, zaczeli mieć charakter jak Anglicy, których nienawidzę! Chodzi mi oto, że na każdy błąd, na każdą porażkę czy stratę punktów a nawet gola mają jakąś wyssaną z palca tłumaczke. A oni po prostu tracą formę tylko wstyd im się o tego przyznać! Przecież to najlepszy klub świata :x
zakochani w sobie. a wytlumacz mi jak mozna nie kochac takiego klubu? przydalby sie zimny prysznic? przydaloby sie aby taka druzyna jak barca wygrala lige mistrzow ze 3 razy z rzedu. wtedy zmienilaby sie filozofia pilki, wtedy bys zobaczyl dopiero co oznacza piekno futbolu, a tak piekno mozesz ogladac tylko w meczach barcy!! wyssane z palca wytlumaczenie? jezeli ja mowie ze tak bylo to znaczy ze tak bylo. nie mowie, ze w kazdym meczu bylo niesprawiedliwie, bo byly w sezonie mecze, w ktorych stracilismy punkty po slabszej grze, ale naprawde niewiele. traca forme? moze i traca, ale i tak graja najlepszy futbol na ziemi w tym momencie.

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 14 kwie 2005, 8:35

No nich sobie graja najpiknejszy futbol na ziemi, ale nie pomoglo im to w walce z Realem. Widocznie Real zagral futbol skuteczniejszy, jakze wazny w dziisejszej pilce ....

Jak Barcelona hcce grac pieknie to neich idzie na pkazy Freestylowe a jak chce wygrac z Realem to niech sie bierze ostro do roboty !!!!!

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 14 kwie 2005, 8:45

RoRo pisze:No nich sobie graja najpiknejszy futbol na ziemi, ale nie pomoglo im to w walce z Realem. Widocznie Real zagral futbol skuteczniejszy, jakze wazny w dziisejszej pilce ....

Jak Barcelona hcce grac pieknie to neich idzie na pkazy Freestylowe a jak chce wygrac z Realem to niech sie bierze ostro do roboty !!!!!
tylko do tej pory niestety to real gral jak panienki dopiero na koniec sezonu sie obudzili i aczeli ostro pracowac

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 kwie 2005, 12:52

RoRo pisze:No nich sobie graja najpiknejszy futbol na ziemi, ale nie pomoglo im to w walce z Realem. Widocznie Real zagral futbol skuteczniejszy, jakze wazny w dziisejszej pilce ....

jakos nie moge sie doszukac w twoim poscie nawiazania do mojego, ale minmo wszystko widac, ze probowales. nie o tym mowilem, ie mowilem o zadnym meczu z realem. co ma piernik do wiatraka?

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 kwie 2005, 13:18

Inter zagrał fantastycznie z Milanem , cały dwumecz a szczególnie kibice w drugim meczu, zastanów sie co mowisz idź lep[iej pograj w managera bo moze to umiesz

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 kwie 2005, 13:48

Pięknego futbolu w Europie się nie znajdzie. Obejrzyjcie sobie dwa mecze ligi brazylijskiej i argentyńskiej, jeden mecz Copa Libertadores i będziecie potwierdzać moje zdanie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 14 kwie 2005, 14:50

Corinthians pisze:Pięknego futbolu w Europie się nie znajdzie. Obejrzyjcie sobie dwa mecze ligi brazylijskiej i argentyńskiej, jeden mecz Copa Libertadores i będziecie potwierdzać moje zdanie.
najpiekniej grajacy zawodnicy, czarodzieje szybko sie przenosza z ameryki poludniowej do europy. najlepsi graja w europie, brazylijczycy i argentyczycy. skoro najpiekniej grajacy zawodnicy graja w europie, a barca jest nimi nafaszerowana, to jak moze nie grac najpiekniejszego futbolu?

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 kwie 2005, 13:01

Gdyby grali aż tak pieknie i dobrze to by sprostali pieknie grającej Chelsea :lol:

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 kwie 2005, 14:20

Wiem ze na tym forum nie mozna pisac bluzgow itd itp ale musze to powiedziac
Poprostu nienawidze tego klubu!!!!!!! :evil: Nie rozumim tych ludzi ktorzy tam pracują, niewiem jak mozna kupowac gosci po 30 albo powyzej 28 lat.
Jak slysze Beckham, Ronaldo, Raul, Figo to porostu dostaje obrzydzenia. :twisted: :wink:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 kwie 2005, 15:26

kulekfcb pisze:

Inter zagrał fantastycznie z Milanem , cały dwumecz a szczególnie kibice w drugim meczu, zastanów sie co mowisz idź lep[iej pograj w managera bo moze to umiesz
Hmm, Interu nie moge bronic bo zagrali po prostu slaby mecz, Mancini niedomagal taktycznie ...

Inter Mediolan nie jest jednak uwazany za zespol grajacy najpiekniej w Europie jak Barcelona ... wszyscy Barcelonisci pisali ze Barca wygra spokojnie, to tamto, siamto ... bylo jednak zupelnie inaczej ...

Co maja kibice wspolnego z gra Interu ??

Owszem, dobrze gram w managera ... ne dorastasz mi do piet :lol:

pozdro i bez obrazy

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 kwie 2005, 16:28

Michal_United pisze:Wiem ze na tym forum nie mozna pisac bluzgow itd itp ale musze to powiedziac
Poprostu nienawidze tego klubu!!!!!!! :evil: Nie rozumim tych ludzi ktorzy tam pracują, niewiem jak mozna kupowac gosci po 30 albo powyzej 28 lat.
Jak slysze Beckham, Ronaldo, Raul, Figo to porostu dostaje obrzydzenia. :twisted: :wink:
to sie zdarza, porostu ten klub jest przereklamowany i jest pelen gwiazd. Nawet jakis czas temu trener bayernu powiedziale ze "real madryd zmienia sie w cyrk". Co zaduzo to nie zdrowo, naewt jesli chodzi o gwiazdy pilki. Co innego gdyby grali na poziomie na ktorym znajduja sie ich nazwiska...

Awatar użytkownika
Michal_United
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal_United » 15 kwie 2005, 21:35

snake pisze:
Michal_United pisze:Wiem ze na tym forum nie mozna pisac bluzgow itd itp ale musze to powiedziac
to sie zdarza, porostu ten klub jest przereklamowany i jest pelen gwiazd. Nawet jakis czas temu trener bayernu powiedziale ze "real madryd zmienia sie w cyrk". Co zaduzo to nie zdrowo, naewt jesli chodzi o gwiazdy pilki. Co innego gdyby grali na poziomie na ktorym znajduja sie ich nazwiska...
Nic nie przesadzi :P Powie tylko to co myslą wszyscy znawcy futbolu :D Real nie powiem bo to byl kiedys swietny klub ale on schodzi na psy i miejmy nadzieje ze spadnie do drugiej ligi :twisted:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 15 kwie 2005, 21:39

Michal_United pisze:
snake pisze:
Nic nie przesadzi :P Powie tylko to co myslą wszyscy znawcy futbolu :D Real nie powiem bo to byl kiedys swietny klub ale on schodzi na psy i miejmy nadzieje ze spadnie do drugiej ligi :twisted:
druga liga?to chyba mowisz o manchesterze united :lol: bo real na mistrza Pd idzie a nie :twisted:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 kwie 2005, 22:01

Ja takze nie sympatyzuje Realu bo to przereklamowana firma jednak szacunek dla samego klubu jak i jego pilkarzy mam. Ale podkreslam , ze Real ostatnimi laty to tylko i wylacznie firma dzieki ktorej co niektorzy moga latwo zarobic

Awatar użytkownika
unojedrzej
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: unojedrzej » 15 kwie 2005, 22:21

A Ja byłem , jestem i będe fanem tego klubu nawet gdy spadnie do najniższej ligi w hiszpanii , może ma kryzys , ale ja wierze że w następnym sezonie nie zmarnuje pieniędzy i zakupi porządnych piłkarzy (mało znanych a dobrych) i będzie wymiatał jak chelsea w obecnym !!

NA ZAWSZE STOMIL OLSZTYN I REAL MADRYT!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”