mam ci bic brawo? Kupic tort i wychlac szampana? Jezeli miales czas i mozliwosci a wybrales inny mecz to jak ty to nazwales twoje kibicowanie faktycznie jest ujowe. W sumie masz racje nie powinienem sie wypowiadac bo np mi sie NIGDY nie przytrafilo ogladac w czasie meczu Barcy jakiegoś innego spotkania.MGiggs pisze:Bienas wybacz żebyś TY,fan Barcelony uczył mnie kibicowania, raz że to komiczne, dwa że nie zawsze moge zobaczyć mecz.Oglądałem MU gdy były lata bez pucharów,oglądałem najwieksze porażki dlatego uważam że nie powinieneś się nawet wypowiadać.Nie miałem jak zobaczyć meczu.Dlatego Twoje podważanie mojego kibicowania jest ujowe.
W kwestii zwiazanej z BO dalej mam ci udowadniac jak wczesniej ze jestes w bledzie? W sumie teraz nie dziwie sie ze dostales bana
I co w tym dziwnego? Barcelona i Real to 2 kluby ktore zawsze ze soba wspolzawodnicza na wielu plaszczyznach. Naturalna koleja rzeczy jest dyskusja kibicow obu druzyn. My(Real i Barca) tak po prostu mamyStrona gdzie wiecej osób komentuje mecze Realu niż Barcelony
naj to byla taka gazeta, a obraza innych? Nieszczesny z ust fana MU na tym forum to komplement?Strona która uważa się za naj a co krok obraża kibiców innych drużyn(najwiecej Realu,Arsenalu)
strona która zamiast się cieszyć z awansu do finału lm wyciąga zdjecie ze zniczem,
nie przypominam sobie zeby te fakty zostaly pominiete. Nawet dodam ze takie incydenty sa czesto opisywane na lamach BO.Strona która niektore tematy tendencyjnie unika(obrzucenie autokaru Interu)
przeciez byla analiza bledow sedziowskich i to niejednokrotnie. Tutaj mozna sie zastanowic czemu np. strona CFC przemilczala pierwsze spotkanie. ale tu cicho bo Barca jest tylko be a wynik zostal wypaczony tylko w Londynie. Iniestao błedach overbo nie pisząc nic.
i znowu generalizujesz. bo ty dostales bana to juz wszyscy sa banowani. Ja zyje i jedynego bana i slusznie dostalem na fioletowej. Poza tym przez BO przewinelo sie wielu fanow Realu. czesc z nich nawet wolala z nami ogladac mecze Realu niz ze swoimi kumplami po szalu. Nawiazalo sie wiele znajomosci, ktorych pewnie nie wychwicisz na BO bo jak udowodniles widzisz tylko to co chcesz zobaczyc. Tyler masz bana na BO?Na Blaugranie pisuje chyba 1 fan Realu który cokolwiek napisze jest uznawany za idiote, fanów innych ekip brak bo są banowani z miejsca
Nie bede bronil BO bo sam temu serwisowi moglbym wiele zarzucic, ale pamietam stare czasy i wiem jaki serwis wychowal polskich cules. Aktualnie nie wiem jaki jest poziom komentarzy, ale definitywnie zbyt czarno opisujesz BO.