Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 02 mar 2011, 13:00
Raven d(-_-)b
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 mar 2011, 13:00
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 02 mar 2011, 13:15
Raven d(-_-)b

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 mar 2011, 13:42
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 mar 2011, 14:21
cruel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 mar 2011, 16:10
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 02 mar 2011, 18:17
Raven d(-_-)b
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loker » 02 mar 2011, 19:38
Raven d(-_-)b pisze:To że w Arsenalu jest wiele kontuzji nie jest spowodowane tylko tym że sami zawodnicy są na nie bardziej podatni ale również tym, że Arsenal grając przeciwko innym zespołom nie ma takiej ochrony ze strony sędziów jak chociażby Barcelona.
W przypadku takich zawodników jak Messi czy Iniesta sędzia nie pozwoli drużynie przeciwnej za zbyt ostrą grę i za byle faul potrafi dać żółtą kartkę.
Gdy gra Arsenal takiego czegoś nie ma, zawodnicy próbując zagrać bardziej kombinacyjnie, z klepki, są faulowanie a sędziowie niejednokrotnie nie przerywają nawet gry mimo że zagranie kwalifikowało się na żółtą kartkę.
Oczywiście liga jest inna, na wyspach zasady sędziowania są trochę inne i nie mam nic przeciwko ostrej grze ale w granicach zasad a te często są przekraczane za bardzo (te nogi zawodników Arsenalu same się nie łamią).
Loker

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 mar 2011, 19:55
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: .MgM. » 02 mar 2011, 20:14
No dokładnie. Rozumiem, że niektórzy piłkarze są "szklani" (Van Persie to nawet z papieru), ale te ciągle przedłużające się kontuzje są co najmniej dziwne. Rosicky, który leczył się bodajże półtora roku, Vermalen, który miał pauzować początkowo 2 tygodnie(!). Dziwi mnie, ,że przychodzi wiosna i nagle wszyscy się łamią (przygotowanie fizyczne?). Chociaż faktycznie gra w lidze angielskiej z niektórymi zespołami bardzo sprzyja kontuzjom. Nie życzyłbym Barcelonie gry z takim Stoke na przykład.Jarzinho pisze:Mają notorycznie problemy z urazami i to mnie trochę dziwi.
.MgM.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 mar 2011, 20:30
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 02 mar 2011, 20:57
Nie idiotyzm tylko taka jest prawda, oczywiście nie miałem na myśli tego że kontuzje w zespole są spowodowane przez sędziów bo tak nie jest.Loker pisze:Raven d(-_-)b pisze:To że w Arsenalu jest wiele kontuzji nie jest spowodowane tylko tym że sami zawodnicy są na nie bardziej podatni ale również tym, że Arsenal grając przeciwko innym zespołom nie ma takiej ochrony ze strony sędziów jak chociażby Barcelona.
W przypadku takich zawodników jak Messi czy Iniesta sędzia nie pozwoli drużynie przeciwnej za zbyt ostrą grę i za byle faul potrafi dać żółtą kartkę.
Gdy gra Arsenal takiego czegoś nie ma, zawodnicy próbując zagrać bardziej kombinacyjnie, z klepki, są faulowanie a sędziowie niejednokrotnie nie przerywają nawet gry mimo że zagranie kwalifikowało się na żółtą kartkę.
Oczywiście liga jest inna, na wyspach zasady sędziowania są trochę inne i nie mam nic przeciwko ostrej grze ale w granicach zasad a te często są przekraczane za bardzo (te nogi zawodników Arsenalu same się nie łamią).
idiotyzm, ochrona od arbitrów pff i może frytki do tego?
Raven d(-_-)b

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 02 mar 2011, 22:47
Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 02 mar 2011, 22:52
Nick the nameMagnum pisze:Najwazniejsze jednak jest to, że Bendtner w strzeleckiej formie
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 02 mar 2011, 22:56
Raven d(-_-)b
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio