Najlepszy bramkarz ligi:
Maestro. To od niego uczyła się reszta, RealFan wyżej o tym napisał, Maciek również na czatach sam pisał, że nauczył się od Majstra tego czy tamtego. Prócz świetnej gry na linii, Maestro również świetnie wybija piłki. Pod koniec sezonu nieco gorzej mu szło, ale i cała drużyna gorzej grała.
Drugie miejsce dla Maćka, jak już pisałem skurczybyk w bramce potrafi wyprawiać cuda i równie dobrze wybija piłkę. Właściwie to są z Majstrem na jednym poziomie, no ale o pierwszym miejscu zadecydowało to co już napisałem wyżek, że to od Majstra uczyła się cała reszta zachowań.
Najlepszy oborńca/dmf:
petrdcm- gra z nim to prawdziwa przyjemność. Można się skupić na ofensywie i rzadko wracać, zawsze świetnie asekuruje tyły, a i w odpowiednim momencie potrafi wyjść do przodu i zrobić to co trzeba czyli walnąć gola. Prócz tego fajnie można z nim pograć kombinacyjnie i klepać przeciwników.
Najlepszy napastnik:
Tutaj nie ma takiego lidera który by się wyróżniał. Nominuje czwórkę Aker, BarcaQzyn, Vianuch i Arek.
MVP:
Petrdcm- Potrafi wszystko i grać w def. i w ofensywie na szczytowym poziomie
Aker- ja go zapamiętałem bardziej z gry w napadzie, ale i w def. dawał radę. Może takie mam wrażenie, ale jak go brakowało, przynajmniej jeden taki mecz pamiętam to GPE dostało mocno po dupie. W każdym bądź razie, chociaż mistrzowska drużyna wyrożniała się przede wszystkim tym, że była kolektywem, to on jednak był jej liderem.