Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: Chlopaczek » 08 mar 2011, 1:36

Petrdcm w Realu Chlopaczek do Juventusu?
Marca podaje ze gwiazda druzyny Juventusu petrdcm jest bliska przejscia do Realu Madryt. Dziennik cytuje zawodnika: „Real to najwiekszy klub swiata kazdy chce tam grac. Chce i ja. Marze o tym od dziecinstwa. Moim idolem jest David Beckham. Gdy przeszedl do Madrytu mama zakupila mi jego koszulke. Robilem w niej wszystko - jedzenie kapiele masturbacja. Transfer do Madrytu byloby dla mnie wszystkim. Kocham ten klub.”
Miejsce petradcm w Turynie mialby zajac Chlopaczek. Kibice nie sa zachwyceni tymi plotkami czemu dali upust na facebooku zakladajac profil o nazwie „Chlopaczek wypierdalaj”. Mozna tam przeczytac miedzy innymi: „Ta sliska lajza? Zawsze wiedzialem ze to dwulicowa dziwka. Niech idzie po sprzedazy ostatnich ligowych meczow idealnie odnajdzie sie w tym obozie sportowych oszustow i kretaczy”, „Mowil ze mnie kocha. Tak samo zbalamucil moja matke i siostre :( Oszdzedzil tylko mlodszego brata...”, „Nieeeeee!!!!!! Nie wieze w to! To nie mozliwe muwie wam!!1!1!! ;( "
Szykuja nam sie hity transferow juz na poczatku okienka.

Barcelona siega po Loczkiego.

El Mundo Deportivo sugeruje ze rozwiazaniem problemow zespolu Barcelony w ataku ma byc Loczki z La Masii. Podobno sam zawodnik nie jest wcale zachwycony ta perspektywa. Wladze Barcelony ucinaja to krotko: „Jeszcze mamy sie go pytac? Gra w naszych rezerwach i nie ma nic do gadania”. Analogiczna sytuacja ma miec miejsce w przypadku ddemona. Przyszlosc La Masii rysuje sie w czarnych barwach.

Ofensywa transferowa Barcy trwa.

Kolejnym zawodnikiem ktory jakoby mial zasilic druzyne Barcelony po nieudanym sezonie jest Kamil232. Hiszpanscy dziennikarze dotarli do bardzo bliskiego znajomego zawodnika Czerwonych Diablow: „Kamilek ma chomika imieniem Messi i juz szuka domu w Katalonii. Transfer jest bliski. Hiszpanski klimat i sloneczko swietnie mu zrobia na cere”. O prawdziwosci tych rewelacji powinnismy przekonac sie juz niedlugo.

GPE – sponsorzy zaniepokojoeni.

Sponsorzy mistrzowskiej druzyny GPE sa zaniepokojeni planami zmiany nazwy zespolu. GPE ktore nosi sie z zamiarem budowy nowego stadionu nie moze pozwolic sobie na odplyw kapitalu. Zrodla zblizone do klubu informuja ze z powodu napietej sytuacji finansowej zadnych transferow nie bedzie a w przypadku wycofania sie glownego sponsora („ Zobowiazalismy sie do sponsorowania GPE nie jakiegos GLH”) druzyna moze nawet ulec rozwiazaniu.

Wróć do „Wracając Do Meritum”