Re: LIGA HAXBALL

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: LIGA HAXBALL

Post autor: Kamil232 » 08 mar 2011, 15:27

Drużyna United w rozkładzie, Kamil232 do wzięcia?

Niepokojące wieści dopływają z obozu "Czerwonych Diabłów", po jakże upokarzającym sezonie wszyscy w klubie są załamani począwszy od prezesów kończąc na sprzątaczkach. Zespół United zajął kompromitujące jak na tak wielki klub 8 miejsce w lidze, a na dodatek przyszłość klubu rysuje się w czarnych barwach. Z nieoficjalnych informacji dowiedzieliśmy się, że zespół United może nawet w przyszłym sezonie nie wystąpić w lidze. Oddajmy głos kapitanowi zespołu Kamilowi232
"Powiem szczerze nie wiem co dalej będzie. Reszta chłopaków z zespołu nie daje znaku życia, nie mam z nimi kontaktu. Zespół wymaga wzmocnień, nie ma co do tego wątpliwości, panowie szanujmy się taki klub jak United nie może zajmować 8 miejsce w lidze, no ludzie! 8 miejsce w lidze to sobie może zajmować jakiś tam Liverpool czy inne Leeds. "

Dwójka z Turynu

Tak więc co dalej? Z dobrego źródła wiemy, klub sondował możliwość sprowadzenia zawodników z absolutnego topu ligi. Wiemy, że ofertę otrzymało dwóch bianocenrich petrdcm i maciek_88, ale Ci nie byli zainteresowani przejściem na Wyspy Brytyjskie.
Takim obrotem sprawy niezywkle zaskoczony jest Kamil.
"W głowie mi się to nie mieści. Mój umysł nie jest w stanie pojąć jak ktoś może nie chcieć występować z Diabłem na piersii. Co może być lepszego od Manchester United? Powiem szczerze byłem zszokowany ich postawą, aż z tego wszystkiego nie spałem pare nocy i musiałem poprosić starego znajomego byłego reprezentanta Polski Pawła Krzyszałowicza o adres jego psychoanalityka z Koluszka, by pomógł mi wyjść z tej traumy".

Oferta z Barcelony

Wobec takiego obrotu spraw i niepewnej przyszłości klubu pojawiły się pogłoski o ofercie dla Kamila z stolicy Katalonii. Wielka Barcelona mocna napaliła się na sprowadzenie gwiazdy United. Jednak jak twierdzi sam zainteresowany te informacje to plotki, a on sam z pewnością nie zawita do Katalonii.
"Nie mam pojęcia kto wypuścił tą informacje, ale z cała pewnością mogę powiedzieć, że jest to typowy paszkwill. Cały świat doskonale wie o moim kompleksie Barcelony. Co jest piękniejsze od Barcelony? Porażka Barcelony. Nic nie sprawia mi takiej dzikiej satysfakcji jak to kiedy mes que de klub czy jak to tam leciało zostaje rozjechane. Nabieram wówczas takiej energii i chęci do życia, że jestem w stanie przemierzyć atlantyk wpław w ciągu 8 godzin by odwiedzić moich znajomych w US.
Stanowczo dementuje również informacje na temat mojego chomika. Po pierwsze mam dwa chomiki, po drugie żaden z nich nie nazywa się Messi, a Jarek i Lech. A co do tego klimatu, to również mi się to nie widzi, gdzie ja w takie upały mógłbym chodzić w moim nowym uszytym przez Babcie odjazdowym moherowym berecie? Podusmowując informacje o przejściu do Katalonii podał ktoś nie pełni zdrów umysłowo."

Kamil do wzięcia?

Niemniej jednak Kamil, nie wyklucza odejścia z Old Trafford i zasilenia barw innego klubu.
"Jak wspomniałem na początku, jeśli klub nie zostanie wzmocniony przede wszystkim na bramce, to nie ma co się męczyć i denerwować, kolejny sezon w którym dominujemy w polu, a tracimy gole przez niefrasobliwość w bramce, mnie nie interesuje, moja psychika jest na to zasłaba i nawet psychonalityk z Koluszka mi nie pomoże. Jeśli pojawi się jakaś satysfakcjonująca mnie oferta, dzięki której dane mi będzie walczyć o najwyższe cele w lidze to czemu nie?"

Koniec kariery?

Jednak jak dodaje defensywny napastnik Diabłów w tej chwili żadnej oferty na stole nie ma i może również skończyć się tym, że zakończy on karierę.
" Tak obecnie nie mam żadnego kontaktu ze jakiejkolwiek strony. Szczerze mówiąc to patrząc na rynek transferowy i walkę wielu zespołów np. o takiego petra jestem zaskoczony brakiem oferte. Panowie ja takich petrów to zjadam na śniadanie. Nie mam pojęcia z czego wynika brak zaintersowania moją osobą? Moge się domyślać, że w wielu środowiskach jestem traktowany jako osoba wybitnie nietolerancyjna i kontrowersyjna. Ale Ci co mnie znają doskonale wiedzą jaki jestem, a ci którzy opierają się na plotkach niech się pier*** mam ich w dupie. Skoro nikt mnie nie zechce to skończę karierę i jeszcze wszyscy za mną zatęsknią."

Lewo-prawo sierpowy atak

Po upływie pół godziny nasz informator doniósł nam, że zespół ZZP jest zainteresowany osobą Kamila. Miałby on stworzyć z Chłopaczkiem zabójczy atak lewo-prawo sierpowy. NIezwłocznie skontaktowaliśmy się ponownie z zawodnikiem United by skomentował tą sprawę.
"Panowie teraz to ja sram"- zaczął Kamil. Nie daliśmy jednak za wygraną i ciągniemy temat " Oferta ze strony ZZP? Nic mi o niej nie wiadomo. Czy byłbym w stanie grać w jednym zespole z Chłopaczkiem? Nigdy nie mów nigdy, nie wiadomo co przyszość przyniesie, Only God Knows. Bez wątpienia jedną z fundamentalnych spraw byłby odzielny prysznic dla mojej skromnej osoby po spotkaniach. Również klub musiałby mi zapewnić, że w trakcie wyjazdów na zgrupowania i mecze moim potmostwem będzie zajmować się jedna opiekunka, nie ma mowy o żadnych parach jednopłciowych. To wszystko co miałem do powiedzenia, dajcie mi już spokój i nie dzwońcie, bo teraz to ja będę się bawił ze swoimi chomikami"

Jak potoczą się dalsze losy Kamila i zespołu United, pokaże przyszłość. Z reszta zespołu z Manchesteru nie udało nam się skontaktować.
Ostatnio zmieniony 08 mar 2011, 15:37 przez Kamil232, łącznie zmieniany 1 raz.

Wróć do „Wracając Do Meritum”