Kamil232 w GPE?!
Jak się nieoficjalnie dowiedział serwis skysports gwiazda Manchesteru United Kamil232 doszedł do porozumienia z Mistrzem Ligi Gwiazdami Polskiej Ekstraklasy. Do porozumienia doszło dzisiaj w godzinach wieczornych. Według naszych informacji Kamil stanie się najdroższym zawodnikiem świata gdyż suma transferu opiewa na równe 100 mln euro. Defensywny napastnik stanie się również najlepiej zarabiającym graczem świata gdyż będzie co tydzień inkasował 300 tys funtów. Nasz informator twierdzi, że transfer jest już zaklepany i jutro dojdzie do prezentacji zawodnika. Informacja ta zbieżna jest ze słowami prezesa GPE MVB, który na jutro zapowiedział prezentacje nowego zawodnika swojej drużyny.
Co ciekawe jednak sam zainteresowany Kamil232 zaprzecza wszystkiemu i twierdzi, że obecnie jest na urlopie i nic mu nie wiadomo by jutro miał stawić się w Kielcach.
"Ja w GPE? Nie mam pojęcia skąd ta informacja się wzięła. Mam być jutro na prezentacji?! To jakieś bzdury, panie ja teraz siędzę sobie właśnie na leżaku na plaży nudystów na kanarach, w cieniu mam 35 stopni Celcjusza, obok mnie chodzi pełno nagich młodych giętkich dup i ja mam rzekomo jutro jechać do Kielc gdzie jest pewnie z -10 stopni? To jakiś absurd, nigdzie się stąd nie ruszam, zresztą nie zawracajcie mi głowy. Won. "
Czy to zasłona dymna ze strony zawodnika? Czy jednak rzeczywiście zbyt wcześnie ogłoszono sukces negocjacji. Nasz informator jest tak pewny swoich informacji, że stwierdził, że jest gotów postawić swoje jaja, że Kamil od jutra stanie się graczem GPE. Jak będzie przekonamy się jutro.