Re: LM: Arsenal - Barca

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: LM: Arsenal - Barca

Post autor: Kamil232 » 09 mar 2011, 0:11

Jak slysze takie frustrackie pierdolenie Kamila jak to sedziowie musza nam pomagac to sie autentycznie wkurwiam.
lol, czy ja napisałem, że Barcelona awansowała dzięki arbitrowi, albo coś takiego? :lol: Była zespołem niezapczelnie lepszym, zapewnie nawet jakby nie wyleciał RVP to i tak by awansowała dalej prawdopodbieństwo tego jest ogromne, ale w piłce zdarzają się rożne sytuacje, jak ten samobój i rożnie mogło być. Przecież nawet w dychę Arsenal miał 100% sytuacje, gdyby zamiast tego beztalencia z Danii był RVP to z równie wielkim prawdopodobieństwem można stwierdzić, ze walną by tam gola i byłoby po herbacie. Żebyśmy się zrozumieli nie ma żadnego zespołu na świecie który z tą Barcelona jest w stanie wygrać w dwumeczu bezsprzecznie zasłużenie, trzeba liczyć na łut szczęścia i wykorzystanie wszystkich sytuacji które się nadarzą, a na pewno nie można mieć ani odrobiny pecha i złych decyzji sędziowskich jak ta z RVP. Ja tam nie wiem, ale nie widzę nic obraźliwego w stwierdzaniu, ze tak świetny zespół jak Barcelona nie potrzebuje prezentów od sędziego, ona sobie sama jest w stanie poradzić. Mylę się ? Chyba nie. Obecnie na świecie nie widzę zespołu jak Chelsea dwa lata temu który byłby w stanie u siebie nie dać nic pograć Barcie i odpaść przez błędy sędziego, trzeba liczyć właśnie na odrobinę farta i ani kszty złych decyzji sędziowiskich po swojej stronie to wszystko.

Wróć do „Puchary Europejskie”