Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 19:51
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 09 mar 2011, 19:57
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 mar 2011, 20:02
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 20:04
Jest przepis umożliwiający zmiany w trakcie meczu i przerwach.EnJoy's pisze:Większe rezerwy spowodują, że trochę ludzi nie będzie w ogóle grało...
- RŚ została rozwiązana w połowie sezonu a jej wyniki zostały anulowane.EnJoy's pisze:a druga sprawa to argument trochę naciągany z brakiem zawodników bo jakoś przeważnie udało się zebrać i nie było z tym większych problemów.
My byliśmy jedyną drużyną która miała tylko 3 graczy i jako jedyni nie wykorzystaliśmy wszystkich limitów. Jak teraz się zgłoszą takie składy i dadzą radę się zebrać to tylko brawa.RealFan pisze:W sumie i tak zgłaszają się już drużyny trzyosobowe (w tym Wy).![]()
Popieram.RealFan pisze: Jeszcze prośba do ogółu. Jak już robicie drużynę, to wymieńcie się kontaktami do siebie (komunikator, nawet telefon), bo teksty w stylu, "ja jestem, ale nie mam kontaktu do reszty drużyny" są wyjątkowo wkurzające.
petrdcm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 mar 2011, 20:13
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BarcaQzYN » 09 mar 2011, 20:23
BarcaQzYN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 mar 2011, 20:40
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 09 mar 2011, 20:41
LeoMessi10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 20:42
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 09 mar 2011, 20:42
OFICJALNY KOMUNIKAT GPE
Prezentacja nowego zawodnika drużyny GPE i symboliczny podpis pod kontraktem odbędą się o 23, a nie jak wcześniej zapowiadano o 21.
Prezes GPE - Marco Van Basten
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LeoMessi10 » 09 mar 2011, 20:43
LeoMessi10
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 20:45
RŚ miało 5 (czy nawet 6?) zawodników, i zagrało ledwie pół sezonuLeoMessi10 pisze:My mamy na przyklad tylko 3 zawodnikow bez rezerwowego ktorego wciaz poszukuje
Popieram RealFan
petrdcm

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Killerbean » 09 mar 2011, 20:46
Killerbean

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 mar 2011, 20:46
Weź pod uwagę jak bardzo w porównaniu do pierwszego sezonu elastyczny będzie terminarz.petrdcm pisze:Właśnie chodzi o to, żeby dzięki temu że w składzie jest 5 czy 6 zawodników, mogło zebrać się chociać 3 z nich aby zagrać
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 09 mar 2011, 20:49
Ok. Faktycznie taki zapis będzie może lepszy i do tego zgodny z linią ogółu bo już wiele osób mi to pisało. Do tego będzie jakimś kompromisem pomiędzy tym aby nie ograniczać liczby rezerwowych ale też nie wymuszać minimalnej ich liczby.RealFan pisze:To jak już to raczej się nie przyjmie, to może zapiszcie w regulaminie składy minimum 3 osobowe, a nie 4, żeby przynajmniej wszystkie drużyny spełniały wymóg formalny.
Na stronce dostępnej z poziomu zakładki community była jakaś liga z kilkunastoma drużynami (chyba przez tamtejsze forum wszedłem), najpierw została przełożona bo 1/3 drużyn się nie pojawiła. A kilkanaście dni temu nawet na tą stronkę wejść nie mogłem. Nie wiem tylko kurde która to była strona bo gdy nie było szans na zgłoszenie sie to wywaliłem z zakładekRealFan pisze:O ile mi wiadomo, na innych stronach np. cules.pl czy rm.pl drużyny w ogóle nie miały rezerwowych, a zagrali całe turnieje.
petrdcm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio