Re: Wasze prywatne typy

Awatar użytkownika
Dr.Football1
I Don't Need No Doctor
I Don't Need No Doctor
Reputacja: 1668
Kontakt:

Re: Wasze prywatne typy

Post autor: Dr.Football1 » 11 mar 2011, 16:46

Utrecht sześć remisów z rzędu Groningen... sam dobrze wiesz że są nieobliczalni
Groningen w powaznym dolku :think: Utrecht u siebie gra calkiem niezle. Jeszcze pomysle nad tym meczem.
Palermo ostatnio w dołku, ale trzy porażki z rzędu to trochę za dużo a w klubie wiedzą, że lepiej nie dawać Zampariniemu pretekstu do radykalnych działań Widziałem popisy gry w destrukcji Genoi w meczu z Interem, wystarczy ich trochę pocisnąć i sami się gubią przed własnym polem karnym. Ja bym odpuścił
Genoa jest grozna,a jej defensywa w porownaniu do sycylijskiej to prawdziwa twierdza :lol: No i ten Kucka :love:
Też się zastanawiam nad tym typem, pytanie czy Feyenoord już tak na dobre wyszedł z dołka aby móc stawiać na nich coś oprócz porażki Jak postawisz jedynkę, to ja dam X2 w singlu dla hecy
Feye powoli sie odradza,a Breda juz nawet u siebie przestala byc grozna... No i ten Miyachi :love:
Atletico na jesieni zremisowało u siebie z Almerią 1:1, kosztowało mnie to przegraną z Czeherem w pewniaku dnia Teraz w życiu bym się na ten mecz nie poszkapił, więc pewnie Atleti wygrają.
Jezeli mecz z ZLP nie byl tylko jednorazowym wyskokiem to Almeria powinna zostac zmiazdzona,chociaz Atleti to jedna z najbardziej chimerycznych druzyn w Europie...
To pewnie przez te gwoździe
Obawiam sie,ze masz racje :lol:

Wróć do „Bukmacherka”