Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Re: Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Post autor: czeher » 28 mar 2011, 21:57

petrdcm pisze:czeher, ssij:
nie wiem o co Ci chodzi z tym ssij ale jezeli chodzi o czynność wchodząca w pakiet bunga bunga to ewentualnie moze go wykonac Twoja zona...
petrdcm pisze:http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/eur ... tory.shtml
Chca zachowac twarz i klamia w zywe oczy, teraz staraja sie przyjac dobra mine do zlej gry. Pewnie nie wyszlo by to najaw gdyby nie slaba postawa na Litwie - ktos sie wkurzyl i sprzedal ich. Poza tym jezeli chodzi o takie bunga-bunga to ta,m pewnie alkohol tez chodzi w gre... sorry ale to jest zgrupowanie repry a nie oboz studencki, impreza kawalerska czy oboz integracyjny

Gdyby jeszcze tego co napisal fakt, nie poparlo weszlo, ktore jest jakie jest ale zazwyczaj pojawiaja sie tam sprawdzone rzeczy, na facebooku napisali, ze wiedzili od kilku dni i rozmawiali z nimi ale nie chcieli sie wtracac (widocznie ruchajacy to ich kumple bo ci co nie sa z nimi w dobrych stosunkach, raczej byliby obszczekani na lewo i prawo... no coz taka charakterystyka tej strony

W necie krażą nazwiska Małkowski,Glik,Peszko,Grosicki,Dudka,Mierzejewski...

Mnie nie chodzi o sam bezposredni fakt dupczenia ale o to za co oni maja Smude... A Peszko to jzu w ogole mial byc aniolem. Boruc i Zewlak wylecial za wino i glosne, sprosne odzywki dla mnie < od imprezy bunga bunga w hotelu w czasie zgrupowania kadry....

Wróć do „Polska”