Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Awatar użytkownika
majer13
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 53

Re: Manchester United (zbiorczy) (cz.2)

Post autor: majer13 » 04 kwie 2011, 18:49

MGiggs pisze:Napisze to kosztem ostrzeżenia- pierdolić FA
Jeśli tak się stanie to napiszę tu kosztem bana takie rzeczy że się nie mieści.

Co do środy - mam dziwne przeczucia że po taki comebacku w jaki miał miejsce w sobotę drużyna może być naprawdę na fali. Tak jak pisał Morrow - fajnie byłoby strzelić gola - marzy mi się takie 1:0 czy 1:1. Ważne że Roo powinien być w gazie a jeśli będzie to naprawdę zyskujemy wówczas jakieś 100% więcej w ofensywie. Jest Groszek który lubi trafić, w końcu mamy na skrzydłach wybór - pewnie zagramy Park-Nani co wskazywał mecz z WHU gdzie jeden dostał szansę a drugi odpoczywał a na ławce zawsze w opcji Valencia. W środku - Gibson-Rudy ( :?: ) - ten pierwszy nie zagrał źle w sobotę a może ukłuć z dystansu a Scholes to Scholes na duży mecz pewnie będzie zapieprzał i dzielił aż miło.

Boję się tylko o obronę, która ostatnio coś obniżyła loty - szczególnie Pat i Vidic jakoś tak nie na swoim poziomie. Szkoda że nie zagra Raffael ale nie ma co narzekać i ten remis bramkowy co najmniej wyciągnąć.
Bienias pisze: mieszkasz na wsi czy nie masz kumpli zeby obejrzec mecz? Pytam powaznie bo zakrawa na smiesznosc narzekanie na Polsat. Mlody czlowiek w czasach pubow z dobrymi TV od biedy ze stalym laczem nie powinien narzekac.
Niektórzy lubią obejrzeć mecz w spokoju w chacie niż włóczyć się po pubach gdzie często gówno się z meczu widzi. Poza tym nie powiesz mi chyba że wybranie meczu Barcy kosztem The Blues z United nie zakrawa o kpinę :?:

Wróć do „Anglia”