Nigdzie nie pisałem, że powinny lecieć czerwa. Nigdzie też nie napisałem, że sędzia sędziował w jedną albo drugą stronę. Popełnił jeden zasadniczy błąd przy karnym, który powinien ewidentnie gwizdnąć. Swoją drogą po jaką cholerę stoją Ci sędziowie za bramkami? Dzisiaj sędzia bramkowy miał całą tę sytuację jak na patelni a zupełnie nie zareagował. Bez sensu. Z tego co widzę co do decyzji o karnym większość kibiców MU się zgadza więc nie wiem o co dyskusja. Byliśmy krzywdzeni w lidze ale błędów nie naprawia się błędami, cieszę się, że wygraliśmy ale Chelsea należała się jedenastka, myślę, że większość kibiców MU ma podobne odczucia. To, że Chelsea jest ruchana notorycznie w LM to już nie jest wina MU ani jego kibiców.
Przy podniesionych nogach rzeczywiście brakowało sędziemu konsekwencji, to była walka o piłkę ale skoro raz zdecydował się pokazać żółtko to powinien jednakowo traktować każde takie zagranie ale wejścia Essiena i Ramiresa z miejsca moim zdaniem powinny być karane kartkami bo to była zwykła chamówa nie mająca żadnego związku z grą w piłkę.
Brawo dla Polsatu, zamiast pokazać jedyny zacięty ćwierćfinał gdzie walka i emocje były od pierwszej do ostatniej minuty a losy dwumeczu są nadal otwarte woleli puścić radosny gangbang Barcy na Szachtarze. 6 bramek, super. Teraz czekamy na ligę brazylijską albo NHL.