Wasze prywatne typy - Strona 1097

Sprawy związane z bukmacherką, typowaniem wyników oraz stawkami.

Ile standardowo zdarzeń grasz na jednym kuponie?

Tylko single
36
9%
Dwa do czterech zdarzeń
170
42%
Pięć do ośmiu
153
38%
Puszczam wyłącznie pociągi
21
5%
Brzydzę się bukmacherką
21
5%
Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1799
Kibicuję: Internazionale Serie A

Re: Wasze prywatne typy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 kwie 2011, 18:12

czeher pisze:gralbym to :!: Napewno nie postawilbym na Besiktas...
Coraz mocniej się skłaniam... na Bwin za 1X płacą 1.95, jak dla mnie okazja.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 11 kwie 2011, 18:54

mnie kusi szachtar i Leicester

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 11 kwie 2011, 19:08

Szachtar może siąść, Barcelona zagra na pół gwiazdka i pewnie pośle sporo rezerwowych żeby nie ryzykować przed derbami. Na pewno nie będzie Iniesty za kartki. Krążą słuchy że Messi też odpocznie.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 12 kwie 2011, 6:54

Besiktas musiał mi spieprzyć humor od samego rana :maruda: Fajnie szło a teraz trzeba znów odrabiać. Dziś LM, więc warto poczarować nieco na live. Na dziś mało dobrych spotkań. Chyba zagram Nagoyę, ostatnio mam szczęście do japońskich drużyn w azjatyckiej LM. Może jeszcze Celtic :think:

Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 13 kwie 2011, 12:54

Aberdeen - Rangers

Goście są zdecydowanymi faworytami tego pojedynku i dziś nie powinno być niespodzianki. Ekipa z Glasgow jest wiceliderem szkockiej Premier League, mając 5 punktów straty do odwiecznego rywala Celticu, lecz jeśli dziś wygra, zmniejszy różnicę do dwóch "oczek".
Aberdeen z kolei zajmuje 10. pozycję (w lidze szkockiej w rozgrywkach bierze udział 12 zespołów) i na pewno ciężko będzie mu znaleźć sposób, aby ugrać jakikolwiek korzystny rezultat. Czy formalnośći stanie się zadość?

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 14 kwie 2011, 7:03

Co mi Lakersi singla za stówę zje**** :shock: :shock: :shock: Jak można przez trzy kwarty kontrolować grę i sukcesywnie powiększać przewagę, by w ostatniej ordynarnie dać dupy 11:29 i doprowadzić do dogrywki? :angry:

Edit: A w dogrywce rzecz jasna już LA spokojnie wiezie Sacramento :roll:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 14 kwie 2011, 11:25

Przecież zwycięstwo Lakers wcale nie było takie pewne. Sacramento w ostatnim czasie grało przyzwoicie, Lakers byli b2b na dodatek bez Bynuma a poza tym dla Kings był to ostatni mecz w tej hali także można się było spodziewać, że dadzą z siebie wszystko na pożegnanie z fanami.

Awatar użytkownika
Aker
Very Important Person
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 14 kwie 2011, 11:52

Wisła+KSZO za średnią stawkę 2,24

PS
dorzuciłem za 100 zł awans United do finału, do wyjęcia 30 zł

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 kwie 2011, 9:03

Następna kolejka Serie A przed nami, a co za tym idzie kolejne podejrzane mecze, na których mam nadzieję zarobię. Tym razem postaram się o krótkie 'za' i 'przeciw':

Catania - Lazio X

Teoretycznie faworytem powinno być rzymskie Lazio. Zajmują czwarte miejsce w tabeli, które po raz ostatni przez niewiadomą ilość sezonów będzie premiowało grą w kwalifikacjach do Ligi Mistrzów, a co za tym idzie $$$ która na Stadio Olimpico z pewnością się przyda. Przyglądając się bliżej formie Laziarich najbardziej rzuca się w oczy ich świetna gra na własnym terenie (12-3-2) Gdyby jednak zajrzeć do spotkań rozegranych na wyjeździe, tak różowo już nie jest (5-3-7) Mówiąc krótko, świetni u siebie, co najwyżej przeciętni na wyjazdach.
Z Catanią jest jeszcze zabawniej. U siebie groźni i bardzo solidni (9-4-3) na wyjazdach beznadziejni (0-5-11) Walczą o utrzymanie, niby pięć oczek dystansu do strefy spadkowej to nie tak mało, lecz na tym etapie rozgrywek punktować zacznie każdy z dolnej części tabeli, wypadałoby zatem ugrać coś w meczu z Lazio. Problem w tym, że jeśli obie drużyny zagrają o zwycięstwo, wynik może być każdy. Najbardziej satysfakcjonującym rezultatem zatem będzie remis, który da cenny punkt Catanii, a i mizerne w meczach wyjazdowych Lazio narzekać na takie rozstrzygnięcie nie powinno.

Chievo - Bologna 1

Z prostej zasady, punktuje ten kto ma mniej. Chievo (36) zwycięstwo pozwoli spokojnie patrzeć na rozwój wydarzeń w strefie zagrożonej spadkiem. Bologna (40) zapunktuje w innych meczach, do końca sezonu mają jeszcze Cesenę i Parmę na własnym terenie.

Genoa - Brescia X

Tu teoretycznie Brescia powinna nawet zawalczyć o zwycięstwo, ale Genoa raczej nie pójdzie na taki układ, gdyż im też punkty są potrzebne. Prawdę mówiąc widzi mi się scenariusz prowadzenia Genoi i wyrównania Brescii pod koniec meczu. Dobre zdarzenie do typów live.

Lecce - Cagliari 1

Sytuacja podobna do meczu Chievo - Bologna. Gospadarze na tyle blisko strefy spadkowej, aby móc wygrać. Goście na tyle daleko i bezpiecznie, aby móc pozwolić sobie na porażkę.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 kwie 2011, 13:14

Na dzisiaj poszło:

Wisła - Bełchatów 1
Podbeskidzie - KSZO 1
Nielba - Miedź X2

Jeśli wejdzie to zagram coś na weekend. Jeśli nie to mam gdzieś granie.

Awatar użytkownika
mnich33
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mnich33 » 15 kwie 2011, 13:23

Anderlecht Bruksela - KRC Genk

W play-off Anderlecht inaugurację w domu skrewił, ale żarty chyba się skończyły, na czym ucierpi Genk, który wygrał w Brukseli tylko 4 razy (na 12 prób) i strzelił o 20 goli mniej od stołecznych.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 kwie 2011, 14:30

Zaglądam na tobet ogarnąć kursy w Serie A na podejrzane mecze, a tam pięć dostępnych zdarzeń na całą kolejkę :roll: Ciekawe czy do niedzieli jeszcze jakieś dorzucą, czy za bardzo się boją :lol:

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 kwie 2011, 14:33

Salas11 - jak grasz w Tobecie to polecam ten mecz z okręgówki Katowice II, który opisałem w pewniaku

Orkan Dąbrówka Wielka - Millenium Wojkowice 2

Tak wysoki kurs na wojkowiczan to promocja. Choć pewnie wynika on z tego, że Millenium na wyjeździe jeszcze nie wygrał. Jednak Orkan w 18. kolejkach poniósł 17 porażek, a jego bilans bramkowy wynosi 8-98. Idealny rywal na przełamanie złej passy wyjazdów.

Awatar użytkownika
Salas11
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 15 kwie 2011, 14:52

emdżej pisze:Salas11 - jak grasz w Tobecie to polecam ten mecz z okręgówki Katowice II, który opisałem w pewniaku
Nie, nie... Szukałem jedynie dobrych kursów na pewniaka dnia :P Konta w Tobecie nie mam, zajrzałem na Bwin czy są dostępne niższe ligi z Polski ale niestety nie :( Ten buk jest zorientowany na silniejsze ligi.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1496
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 15 kwie 2011, 20:57

znalazłem chyba pewniaka na weekend wydaje się nim mecz Napoli - Udinese 1 Udine bez Di Natale i Sancheza czyli 90% drużyny , Napoli nie ma co kalkulować mają Inter na plecach i tylko 2 pkt przed sobą Milnan , w dodatku grają przed własną publiką , jak dla mnie faworyt za duże pieniądze :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Bukmacherka”