Liverpool (zbiorczy) - Strona 295

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2335
Kontakt:

Re: Liverpool (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 14 kwie 2011, 20:01

Z powodu takiego, ze mecz jest na Emirates, zapraszam do tematu Arsenalu o dyskusje meczowe jak juz bedziemy dyskutowac o tym spotkaniu :lol:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 14 kwie 2011, 20:16

Xabier, Johnson nie będzie gotowy na mecz z Arsenalem (niewykluczone, że Glen w tym sezonie w ogóle nie zagra).

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 14 kwie 2011, 21:28

Damian, stopa, jeśli pozwolisz :beer:

wiadomo, że czerwona koszulka, to czerwona koszulka, mi się podoba ta z tego sezonu, z poprzedniego mniej (rozpruł się szew pod szyją, grrr). jest sens zmieniania co sezon? nie bardzo, wiadomo, że to tylko o kasę chodzi. a żółtej nie lubię, nie wiem czemu.

nazwiska które się przewijają napawają optymizmem, fajnie byłoby zobaczyć przynajmniej trzy z nich: Sakho, Wickhama i Younga. No, może jeśli by Juve wykupiło Aqulianiego, to i Adama. pierwszy jest do wzięcia, drugi za te 15 mln funciaków w klauzuli zapisanej, co jak na 18 latka to dużo. trzeci - wiadomo, kontrakt tylko do końca następnego sezonu, ale za tę kwotę można byłoby go wyciągnąć, staje na drodze AF, który podobno też jest nim zainteresowany. ja się już jaram tym okienkiem, będzie ciekawie; a im bliżej lipca, tym więcej nazwisk się będzie pojawiało...

Awatar użytkownika
Xabier17
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Xabier17 » 14 kwie 2011, 21:37

mi najbardziej przypadły koszulki do gustu z sezonu 2008/09
Były piękne! wyjazdowa i alternatywna- to było coś a domowa była wręcz idealna, wiem że kiedyś były koszulki z trzema paskami na boku(nie pamiętam sezonu) one tez były piękne

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 15 kwie 2011, 17:22

Skończyłem właśnie oglądać 22. rocznicę tragedii na Hillsborough i po raz kolejny utwierdziłem się w przekonaniu, że kibicuję wspaniałemu klubowi. Niezwykle przejmująca i wzruszająca uroczystość. Benitez po raz kolejny pokazał, jak wiele znaczy dla niego ten klub. Widok płaczącego Rafy i kibiców skandujących jego imię to obrazek, który na długo pozostanie w mojej pamięci.

Obrazek

Justice for the 96!

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 16 kwie 2011, 11:58

Kuyt przedłużył kontrakt do 2013 roku.

Steve Rotheram - parlamentarzysta Liverpoolu - będzie się ubiegał o przyznanie tytułu szlacheckiego Dalglishowi.
lfc.pl pisze:Steve Rotheram wyjaśnił dlaczego będzie chciał ubiegać się u Królowej o tytuł szlachecki dla Kenny'ego Dlaglisha. Parlamentarzysta Liverpoolu ogłosił swe zamiary podczas poruszającej przemowy na piątkowych uroczystościach obchodów 22. rocznicy katastrofy na Hillsborough.

Pan Rotheram wierzy, że wsparcie Dalglisha dla rodzin ofiar tragedii z 1989 roku jest nieocenione.

- Rozmawiałem z rodzinami i powiedzieli, że wiele osób im pomagało. Pomagali im krewni, ale potrzebowali - i dostali - wsparcia od innych. Jedna z osób, która była z nimi od początku i jest wciąż to Kenny Dalglish.

- Kenny i Marina (żona Dlaglisha - przyp. tłum.) byli z rodzinami od początku - poszli razem na mnóstwo pogrzebów. Kiedy pytałem o to rodziny, większość mówiła, że należy uhonorować to, co Kenny dla nich zrobił. Jako polityk mogę pomóc to zrealizować w Izbie Gmin poprzez prośbę do Królowej o przyznanie tytułu szlacheckiego Kenny'emu Dalglishowi.

- W przyszłym tygodniu mają miejsce wakacje dla parlamentarzystów, w tym czasie dowiem się na jakich zasadach to działa, jakich słów mogę użyć. Złożymy wniosek i miejmy nadzieję, że ludzie się z nami zgodzą - a jestem pewny, że wiele osób nas wesprze.

- Wsparcie dla takiej osoby powinno pojawić się samo z siebie, jednak będziemy starali się je jak najbardziej wzmocnić. Musimy przekonać Królową, że "Sir" Kenny Dlaglish jest tym, co chciałaby zrobić w niedalekiej przyszłości.

Pan Rotheram przyznał, że jego ogłoszenie mogło być lekkim szokiem dla Dalglisha.

- Nie spotykałem się z Kennym i nie wiedział o tym, ponieważ dyskutowaliśmy na ten tema z rodzinami dopiero w zeszłym tygodniu. Z pewnością mógł się czuć zaskoczony, że poświęciłem mu tak długą część mojej przemowy!
Sir Kenny Dalglish... Brzmi świetnie.

No i na koniec kilka zdjęć z wczorajszej uroczystości:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zjednoczenie kibiców Liverpoolu i Evertonu to piękny obrazek.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 kwie 2011, 17:24

Ja pi*rdole, zgadnijcie kto się połamał...

Awatar użytkownika
Enjo
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2296
Kibicuję: AC Milan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 17 kwie 2011, 17:28

Suarez ?

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 kwie 2011, 17:29

E, nie. Brazylijska szklanka - Fabio Aurelio. :spoko:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 17:54

Aurelio nie zagra do końca sezonu, idę o zakład. Podobnej kontuzji nabawili się nie tak dawno Kelly i Johnson, których w bieżących rozgrywkach już nie zobaczymy.

Gramy bardzo słabo. Zdecydowanie brakuje kogoś, kto mógłby ze środka napędzać akcje ofensywne.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2011, 17:59

Daaaamian pisze:Gramy bardzo słabo.
Właściwie nie ma Liverpoolu w tym meczu. Tylko co z tego jeśli my nie potrafimy wykończyć dobrze przynajmniej jednej akcji. Szkoda tej poprzeczki Koscielnego i akcji Fabregas-Eboue. Swoją drogą EE naprawdę świetnie dzisiaj gra. Robin, Cesc i Abou muszą dać z siebie zdecydowanie więcej bo tak sobie w pierwszej połowie wyglądała ich gra.

Fajnie się prezentują te młode boki obrony Liverpoolu. Chociaż jak zobaczyłem wejście w Samira to adrenalina trochę skoczyła.

btw, Miyaichi strzelił kolejnego gola dla Feyenoordu 8)
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 18:02 przez Duch, łącznie zmieniany 1 raz.

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 18:02

Nie przesadzaj, to nie było aż tak ostre wejście.

Do usłyszenia za 45 minut.

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 17 kwie 2011, 18:17

Powiedzcie mi, że to nie dzieje się na prawdę i Kyrgiakos nie wchodzi na boisko?

Co za beznadziejny dzień... :olaboga:

E: Stream padł - obstawiam, że Soto coś narobił?

Awatar użytkownika
Rezus
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2933

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 17 kwie 2011, 19:05

:haha:
Tak sobie włączyłem jak mi kumpel napisał, że gol po karniaku w 98 a tu w 100 znowu karny i gol na 1-1. Zaraz po wyrównaniu dało się słyszeć w mikrofonie jakiegoś kibica "fucking bastard". :haha:

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 17 kwie 2011, 19:05

co za końcówka.

martwi mnie Carragher, strasznie to wyglądało, wiadomo coś?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”