Arsenal FC (zbiorczy) - Strona 826

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Nowym trenerem Arsenalu po Emerym powinien zostać...

Ljunberg
2
8%
Vieira
1
4%
Pochettino
2
8%
Allegri
4
17%
Marcelino
2
8%
Nuno Espírito Santo
0
Brak głosów
Ancelotti
0
Brak głosów
Arteta
10
42%
Benitez
3
13%
ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Reputacja: 2331
Kontakt:

Re: Arsenal FC (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 kwie 2011, 13:45

Mnie się wyjazdówka podoba, tylko skąd takie kolory?
Arsenal od dawna przeplata kolory wyjazdowe - żółte, niebieskie.. co do herbu: wczesniej tak nie robili, ale ogólnie herb zostal zmodyfikowany na 125. rocznicę więc pewnie z tej okazji zrobili. Standardowo się tego u nas nie robi! :P

W sumie ten najbardizej przypomina wyjazdowe 94/95:

Obrazek

najważniejsze info:

ALEX SONG, JOHAN DJOUROU I WOJCIECH SZCZĘSNY SĄ ZDROWI I W PEŁNI GOTOWI NA SPOTKANIE Z L'POOLEM :jupi: :jupi: :jupi:
Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, 13:50 przez Magnum, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 15 kwie 2011, 13:50

Ten kto wymyślił wzór tych wyjazdowych koszulek to chyba ma krostę na mózgu. Mam nadzieję, że te info się nie potwierdzi i pójdziemy w jakieś zwykłe barwy... żółte albo białe.

Obrzydlistwo :heft:

No i warto chyba odnieść się do śmierci Fiszmana. Wielka postać w historii Arsenalu, takich ludzi będzie nam brakowało najbardziej. Ciekawe jakby wyglądała sytuacja z nowym stadionem gdyby nie właśnie nie jego i Friara praca. Klub wczoraj uhonorował obu... szkoda, że Danny'ego już pośmiertnie.

Awatar użytkownika
prawiehenry
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 15 kwie 2011, 14:11

A mi się ta wyjazdówka nawet podoba, nie jest to jakaś rewelacja ale, że tak powiem ujdzie w tłoku, z wyjazdówek najbardziej mi się żółte podobają.

Awatar użytkownika
emdżej
Walczymy!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 15 kwie 2011, 14:17

A ten ozdobnik wokół herbu to z okazji 125-lecia?

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 kwie 2011, 14:37

A ten ozdobnik wokół herbu to z okazji 125-lecia?
Tak, dokladnie. Motto "Forward" to pierwsze motto klubu Woolwich Arsenal no i dodatkowy ozdobnik wlasnie na 125-lecie. :) Myslalem ze moze puchar by wpadl na 125. lecie ale wyglada to na malo prawdopodobne, chociaz dalej mozliwe. :P Moze koszulki pomoga ;) :lol:

Awatar użytkownika
Magnum
Moderator
Moderator
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 15 kwie 2011, 20:07

Sorry za post pod postem, ale jest naprawde duzo i to bardzo dobrych informacji o kontuzjach, wiec po prostu wrzuce kawalek konferencji prasowej :lol;
Wojciech Szczęsny najprawdopodobniej powróci do bramki Arsenalu na niedzielne spotkanie z Liverpoolem.

Polski bramkarz nie grał od spotkania w Barcelonie w ramach Ligi Mistrzów, ale - jeśli jutrzejsze badania będą pozytywne - powróci do wyjściowej jedenastki Arsenalu na niedzielne spotkanie. Oprócz informacji o powrocie Wojtka, Wenger miał więcej pozytywnych wiadomości do zakomunikowania mediom.

- Kilku zawodników musi jeszcze przejść badania, ale Wojciech już trenuje z drużyną więc prawdopodobnie on zagra w bramce. To dla nas wielka niespodzianka bo na początku wyglądało na to, że wypada na resztę sezonu. Jednak udało mu się powrócić do treningów 4 tygodnie po meczu z Barceloną, więc jest gotowy do gry. - poinformował Wenger na przedmeczowej konferencji prasowej.

- Wielu zawodników powraca do kadry. Niektórym brakuje niewiele do powrotu, ale Johan Djourou i Alex Song są w pełni gotowi do gry. Nawet Thomas Vermaelen już trenuje z drużyną. Jest spora szansa, ze zagra w tym sezonie. - powiedział Boss.

Nie wszystkie wiadomości były jednak aż tak optymistyczne.

- Mamy wątpliwości co do Bacary'ego Sagni, Aarona Ramseya i Tomasa Rosicky'ego, ale ogólnie nie ma nowych kontuzji. Jedynym kontuzjowanym zawodnikiem jest Łukasz Fabiański. - poinformował Arsene Wenger.

Manuel Almunia również powrócił do treningów, ale prawdopodobnie nie będzie w kadrze żeby nie ryzykować kolana które kontuzjował w rozgrzewce przed spotkaniem z Blackpool. Jens Lehmann jest w pełnej dyspozycji i jest gotowy na grę w razie gdyby Szczęsny nie był w stanie wystąpić.

- Jens chce pomóc gdy jest potrzeba, wie jakie są zasady. Jeśli zdecyduje się na wystawienie go, będzie grał bez żadnego problemu. Gratuluje mu meczu jaki rozegrał. Miał znakomita interwencje przy stanie 3-1 i ogólnie był perfekcyjny w podejmowaniu decyzji. - chwalił Niemca Wenger.

:jupi: :jupi: :jupi:

Awatar użytkownika
prawiehenry
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: prawiehenry » 15 kwie 2011, 20:20

Wieści bardzo dobre :) Wraca Szczęsny, Djourou, Song i Vermaelen może w tym sezonie zagra bardzo mi się te wiadomości podobają. A co do Almunii to niech tego kolana nie przemęcza lepiej, niech się leczy w spokoju, bo jeszcze będzie konieczność żeby zagrał i dopiero będzie problem :P

Awatar użytkownika
moja_stopa
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moja_stopa » 17 kwie 2011, 15:15

prawdopodobne składy wg. SkySports:

Arsenal: Szczesny, Eboue, Squillaci, Koscielny, Clichy, Walcott, Wilshere, Fabregas, Nasri, Arshavin, Van Persie.

Liverpool: Reina, Flanagan, Carragher, Skrtel, Aurelio, Kuyt, Lucas, Spearing, Meireles, Suarez, Carroll.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2011, 16:41

Szczesny - Eboue, Koscielny, Djourou, Clichy - Diaby, Wilshere, Fabregas - Walcott, Nasri, Van Persie

Reina - Aurelio, Flanagan, Carragher, Skrtel - Spearing, Lucas, Meireles - Kuyt, Suarez, Carroll

Jest Johan w pierwszym składzie :jupi: Super wiadomość bo jednak oglądanie na stoperze Seby to zawsze gwarancja podniesionego ciśnienia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 17 kwie 2011, 19:06

:haha: :haha: :haha: :haha:

Wenger to jest jednak dupek... Nie wiem za co ma pretensje do K.D. reki nie podal...
pretensje to moze miec do Eboue bo co by nie bylo karny byl, fakt frajerski w momencie gdzie nie bylo zagrozenia juz ale moze Eboue sie wytlumaczy :lol: Cialem napieral, ba wrecz sie polozyl :P

Trzeba bylo wlaczyc po 90min mecz :P 2karniaki
Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 19:07 przez czeher, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 kwie 2011, 19:07

Nie wierzę... :zgon:

Daaaamian
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 17 kwie 2011, 19:09

Czesiek wyjaśnił to, nad czym się zastanawiałem pisząc w temacie o Liverpoolu. Prostackie zachowanie Wengera. Jeśli miał mieć do kogoś pretensje, to na pewno nie do Kenny'ego.

Raven d(-_-)b
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Raven d(-_-)b » 17 kwie 2011, 19:11

Prawda jest taka że po tak beznadziejnej drugiej połowie 3 punkty nam się nie należały

Pawel875
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 29

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 17 kwie 2011, 19:13

Z całym szacunkiem, ale czy tylko mi się zdaje, że Chelsea skończy ten sezon wyżej w tabeli niż Arsenal?

Zaza is back
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza is back » 17 kwie 2011, 19:15

Boże jaka piłka jest piękna, nieprzewidywalna i brutalna !!! To co zobaczyliśmy od momentu gdy sędzia podniósł tabliczkę z numerem "8" doliczonego czasu gry, to [k****] jest nie do wytłumaczenia ! Tak powstaje historia najlepszej ligi świata !!! Niedziela 19:00 a mnie w 96 minucie słychać było dwie ulice dalej, w 98 już nie byłem w stanie krzyczeć.

Kilka lat temat Arsenal, meczem derbowym z Tottenhamem bodajże 5:4 sprawił że odleciałem, dziś pił bym i płakał do whisky cała noc z Eboue ! Football is live - Live is brutal :boje się:

Tak blisko a zarazem tak daleko...

Oby się podniesli i nadal walczyli.

P.S. A Wojtek był o włos, zabrakło tipsów ...

wp //maestro. witaj zaza :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”