Nie race, a parę achtungów poleciało na IV trybunę, gdzie byli kibice Lecha.Zack pisze:To konsekwencjia antyrządowej oprawy czy tych kilku rac co poleciały w stronę sktorów Lecha?
Jak dla mnie zakaz za takie coś to śmiech na sali. O środkach piro, które nie są rzucane poza sektor nie będę już nawet komentował.
Kary za transparenty, które nie mają wiele wspólnego z meczem (ale z piłką jak najbardziej, bądź kibicami) to jest skandal i istne pogwałcenie wolności słowa. Tym bardziej, że przecież nie były to transy wulgarne, czy niecenzuralne.
O ku***aTrafiłam w dychę zwracając uwagę na zjawisko starannie pomijane w mediach - na bojówki, jakie z kiboli (to nie kibice!) zrobił sobie PiS.
No to ja powiem dokładnie to samo o tym bełkocie co sama napisała, tyle że odbiję piłeczkę i piszę to samo o niej. Pierdzieli farmazony o środowisku kibicowskim a nie zna się na nim w ogóle.kompletny brak wiedzy i orientacji w polityce, równie kompletny brak wiedzy historycznej lub jej świadome i celowe zafałszowanie
Czyli: kompletny brak wiedzy i orientacji w polityce i kibicowaniu, równie kompletny brak wiedzy historycznej (można dodać niejednoznaczne znaczenie słowa "kibol") lub jej świadome i celowe zafałszowanie. Generalnie... wybiórczo
http://anna.salon24.pl/299727,po-stronie-kiboli