No za to mają u mnie bez wątpienia największego plusaMorrow pisze:Z Depor to ja nie zapomnę dwumeczu z Milanem jak przegrali 1:4 na SS a potem ich zniszczyli 4:0 na RiazorOj działo się wtedy
![]()

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 29 kwie 2011, 22:48
No za to mają u mnie bez wątpienia największego plusaMorrow pisze:Z Depor to ja nie zapomnę dwumeczu z Milanem jak przegrali 1:4 na SS a potem ich zniszczyli 4:0 na RiazorOj działo się wtedy
![]()
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2011, 22:49
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Aker » 29 kwie 2011, 22:51
Aker
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 29 kwie 2011, 22:53
zapytam z ciekawości, o co właściwie chodzi?EnJoy's pisze:Jeśli ma ktoś sieć Orange to :
Wyślijcie te kody pod numer 80101 :
W9GTH33
83JE7KAY
SM4F4F
Pozdro.
// Rzecz jasna pojedynczo.
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 29 kwie 2011, 22:56
EnJoy's pisze:W9GTH33
83JE7KAY
SM4F4F
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 29 kwie 2011, 23:36
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 29 kwie 2011, 23:49
bierzesz chrzestsbQ pisze:bo i chrzciny jakoś niebawem mam
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2011, 0:46
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 kwie 2011, 0:57
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 0:58
sbQ pisze:tak, nawracam się
mialem wybor... Zakopane... popijawa, grill na dizalce... i postanowilem olac zostajac w domucloner pisze:Yyyyy, udanej majówki wszystkim życzę
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 kwie 2011, 1:03
Ja się jutro po meczu ruszam (dom kumpla 40-50 km z Bytomia), trzeba wypocząć od leniuchowania w domu. Oby tylko pogoda się poprawiła, bo prognozy nie są zbyt optymistyczne, niestety. A ja tak chciałbym słońce i +25-30 stopniczeher pisze:mialem wybor... Zakopane... popijawa, grill na dizalce... i postanowilem olac zostajac w domu![]()
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 1:06
to nie pytajsbQ pisze:aż się boję zapytać kto dla Ciebie jest ideałem
ja moze na rower w gory sie wybiorecloner pisze:Ja się jutro po meczu ruszam (dom kumpla 40-50 km z Bytomia), trzeba wypocząć od leniuchowania w domu. Oby tylko pogoda się poprawiła, bo prognozy nie są zbyt optymistyczne, niestety. A ja tak chciałbym słońce i +25-30 stopni
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 30 kwie 2011, 8:13
wtf, czyżby wszyscy w Gliwicach mieli takie plan?czeher pisze:sbQ pisze:tak, nawracam się![]()
![]()
KONIEC SWIATA bliski?
czy Ty czasem nie pisales kiedys, ze pochodzisz z gleboko wierzacej rodzinywiec skad takie "niedopatrzenie" ? chyba, ze jakies inne wyznanie wiec inaczej obchodzi sie obrzedy
mialem wybor... Zakopane... popijawa, grill na dizalce... i postanowilem olac zostajac w domucloner pisze:Yyyyy, udanej majówki wszystkim życzę![]()
Diamen23
Pawel875

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 16:10
a wiesz, ze sie osmieszyles? razem z MoofasaBienias pisze: nie ma co, Cloner zna sie na Tenisie
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio