Post Wyświetl pojedynczy post autor: Shlubb » 30 kwie 2011, 22:04
Shlubb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 30 kwie 2011, 22:12
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 30 kwie 2011, 22:14
Miałem x2, znów Gameiro dołożył dwie oraz prawy pomocnik z karnego Amilfetano (?), oby dwaj sporo się wyróżniają.sbQ pisze:widziałeś jaką końcówkę miało Lorient?
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 22:17
Po raz drugi dzisiaj zostalem wydymany przez MadridistassbQ pisze:Dr.Football1 widziałeś jaką końcówkę miało Lorient?walczyłem do końca w derbach, teraz Twoja kolej
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 kwie 2011, 22:18
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 22:18
ja kiedys zalozylem sie ze zjem 10 chesow w 45 minut. Oczywiscie przegralem a o skutkach wole nie pamietacShlubb pisze:Wie ktoś jakie są skutki zjedzenia dziesięciu snickersow. Założyłem się o 50 zł i chcę wiedzieć czy coś ryzykuję.
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 30 kwie 2011, 22:19
Takie rzeczy w Sosnowcu?emdżej pisze:Wytłumaczy mi ktoś jak można bronić prowadzenia 1:0 od 3. minuty meczu?
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 30 kwie 2011, 22:23
Niestety tak. Gol po trzech minutach, potem klepanie zbędne klepanie piłki, a po przerwie to już zupełny brak chęci do ataku. W 60. minucie zmiana pomocnika na kolejnego obrońcę. Oczywiście to musiało skończyć się remisem.czeher pisze:Takie rzeczy w Sosnowcu?
emdżej
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Daaaamian » 01 maja 2011, 0:20
Daaaamian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 maja 2011, 0:26
dokladnie zajebistyDaaaamian pisze:Donnie Darko... Rewelacyjny film. Podobnie jak finałowa piosenka - Mad World Gary'ego Julesa.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:33
Ten film nie jest rewelacyjny,on jest genialnyDaaaamian pisze:Donnie Darko... Rewelacyjny film. Podobnie jak finałowa piosenka - Mad World Gary'ego Julesa.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Morrow » 01 maja 2011, 1:03
Która jest coverem utworu Tears for Fears też godnego uwagiDaaaamian pisze: Podobnie jak finałowa piosenka - Mad World Gary'ego Julesa.
Morrow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sammyy » 01 maja 2011, 1:08
Sammyy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: emdżej » 01 maja 2011, 1:11
To akurat można. Canal+ Sport i po sprawie. Liverpool - Newcastle, Arsenal - MU i Arka - Lechia.Sammyy pisze:oglądać tv
emdżej

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bartbuks » 01 maja 2011, 1:13
Ich Shout miażdży! Choć zapewne wielu powie, że to jakieś gejowskie...Morrow pisze:Tears for Fears
bartbuks
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio