Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 kwie 2011, 20:21
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Asteniu » 30 kwie 2011, 20:28
Asteniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 30 kwie 2011, 20:36
Internacjonalistyczny
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 30 kwie 2011, 20:38
cruel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 20:38
Moja napinka byla kiepska (taka zreszta miala byc),ale twoja jeszcze gorsza... Jezeli Atletico zacznie kupowac pilkarzy za 50 milionow to mozesz byc pewien,ze zadna Saragossa nie bedzie im straszna. Zreszta i tak nie jestA tak pozostaje Wam kiepska napinka. Co tam Dr.Football1 dzisiaj Atletico znowu zgubi punkty na wyjeździe i zminimalizuje szanse na grę nawet w LE
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 20:46
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 30 kwie 2011, 20:57
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 21:01
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 21:02
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 30 kwie 2011, 21:03
Maja,walcza. Spojrz na tabele. Chodzi mi o to,ze jezeli na Calderon pojawia sie juz Ribery,Robben i Terry to na pewno takich baboli na Calderon nie ujrzysz. Inna mentalnosc,kibice,charakter.Czyli, że Atletico nie ma pieniędzy i składu by naprawdę walczyć w lidze o grę w Champions League z takimi drużynami jak Valencia, Villarreal, Bilbao? Aha.
No wlasnieCzemu ma mnie boleć porażka z Zaragozą w tym momencie? W pierwszej rundzie by bolała, ale przy obecnej sytuacji w lidze, gdy już dawno temu uznałem, że jest już pozamiatana i Real nie zajmie w niej ani miejsca pierwszego ani trzeciego?
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 30 kwie 2011, 21:08
taaaaaak Mourinho moze wszsystko i wszedzieNa razie nie jest to pewne, ale chyba prawdopodobne, bo UEFA będzie chciała koniecznie pokazać kto ma władzę i kogo krytykować nie wolno
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 30 kwie 2011, 22:39
Ja myślę, że nie lubisz go z zupełnie innych powodów, ale coś trzeba było wymyślić, by fajnie wyglądało.Dr.Football1 pisze:No wlasnie Przypomniales mi dlaczego tak bardzo nie cierpie tego klubu - zwyciestw nie doceniacie,przegrane macie gdzies. Oj,niezle Wam sie w dupach od tych wszystkich sukcesow poprzewracalo
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 maja 2011, 0:11
Znalazloby sie jeszcze kilka powodowJa myślę, że nie lubisz go z zupełnie innych powodów, ale coś trzeba było wymyślić, by fajnie wyglądało. To co napisałeś oczywiście ma niewiele wspólnego z rzeczywistością, bo sytuacja jest jasna i klarowna. Nie sądzę, by kibiców Barcelony jakoś szczególnie zabolała dzisiejsza porażka. A że nie ma wielkiej fiesty po każdym wygranym meczu z każdym przeciwnikiem? Cóż, Real to nie Atletico.
I to jest wlasnie w tym wszystkim najpiekniejszeCóż, Real to nie Atletico.
Dr.Football1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: miguel indurain » 01 maja 2011, 7:14
miguel indurain
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel875 » 01 maja 2011, 8:25
Pawel875
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio